- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț de ultimă oră pentru utilizatorii WhatsApp! Funcția care schimbă radical transferul foto și video pe telefoanele iOS

04 Dec, 20:48 • Cornel Ghimeșan
Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp. Meta a anunțat că va fi lansată o nouă funcție pentru sistemele de operare iOS ale telefoanelor Apple. Aceasta urmează să fie implementată și pe Android.
Anunț de ultimă oră pentru utilizatorii WhatsApp! Funcția care schimbă radical transferul foto și video pe telefoanele iOS

Anunț de ultimă oră pentru utilizatorii WhatsApp! Potrivit reprezentanților companiei, noua facilitate permite utilizatorilor să partajeze fotografii și videoclipuri ca documente, pentru a le păstra calitatea originală. scrie Antena3CNN.

Citește și Veste bună pentru pasagerii aerieni. Compania care va oferi acces gratuit la WhatsApp în timpul zborului, din ianuarie 2024

Anunț de ultimă oră pentru utilizatorii WhatsApp!

Astfel, utilizatorii pot să trimită cu ușurință conținut media de calitate originală sub formă de fișier, ca alternativă la transferul comprimat pe care aplicația îl utilizează în mod implicit, se arată în documentația care însoțește recenta versiune actualizată de WhatsApp pentru iOS.

Noua opțiune care urmează să fie implementată în următoarele săptămâni a fost deja testată de un mic număr de utilizatori pe parcursul lunii noiembrie.

Reprezentanții Meta spun că opțiunea de expediere la calitate originală va fi disponibilă prin accesarea simbolului „+” în chatul WhatsApp, selectând apoi „Document” și, în cele din urmă, submeniul „Alege o fotografie sau un videoclip”.

Cu toate acestea, utilizatorii Whatsapp trebuie să știe că există o limită de 2 GB pentru fișierele care pot fi trimise folosind această funcție.

De asemenea, imaginile și videoclipurile transferate ca documente nu afișează previzualizări în interfața principală de chat.

Aceiași funcție a fost testată de către WhatsApp și pentru utilizatorii de Android cel puțin din luna septembrie a acestui an.

Presa internațională susține că aceste teste ar putea însemna că o versiune stabilă pentru telefoanele cu Android este aproape de implementare.

Începând din luna noiembrie WhatsApp a introdus o nouă opțiune pentru utilizatorii săi. Aceștia pot vedea direct în fereastra de chat statusul contactelor.

Acest este posibil, după ultima actualizare a aplicației WhatsApp și se poate vedea chiar sub numele persoanei. În cazul în care utilizatorii sunt offline, statusul va fi afișat sub numele lor.

Foarte important de menționat este faptul că aceste informații vor fi afișate doar dacă utilizatorii au activat în setările de confidențialitate ale platformei, setări care să arate disponibilitatea.

Până acum nu se știu informații în legătură cu utilizatorii Apple și asta pentru că că dezvoltatorii nu au menționat nimic despre o posibilă caracteristică similară pentru dispozitivele iOS.

Această caracteristică este una dintre cele mai așteptate de foarte mulți utilizatori.

Află metoda prin care poți să vezi mesajele șterse de pe WhatsApp

Așadar, pentru a putea vedea mesajele șterse, trebui să intrați în secțiunea „Istoricul notificărilor” pe care o au dispozitivele Android. Acolo veți găsi deopotrivă mesajele și reclamele. În cazul în care nu o aveți deja activată, trebuie să mergeți la secțiunea „Setări”, apoi la „Notificări”, iar apoi la „Istoricul notificărilor”

După ce duceți până la capăt acest proces, veți putea vizualiza inclusiv mesajele pe care le-ați primit pe WhatsApp, dar partenerul de conversație le-a șters. De asemenea, dacă vă trimite o poză, o veți vedea oricum în galeria foto, chiar dacă o șterge.

Citește și Atenție la aceste mesaje spam primite pe WhatsApp! Utilizatorii care primesc oferte de joburi false

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult