- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Veste bună pentru pasagerii aerieni. Compania care va oferi acces gratuit la WhatsApp în timpul zborului, din ianuarie 2024

16 Nov, 21:32 • stefan.vlad
Veste bună pentru pasagerii aerieni. O companie de zbor a anunțat că, începând din ianuarie 2024, va pune la dispoziția călătorilor serviciile WhatsApp în mod gratuit. Alte servicii digitale vor prezenta costuri reduse cu aproape 50 la sută. Este vorbea despre compania germană Lufthansa.
Veste bună pentru pasagerii aerieni. Compania care va oferi acces gratuit la WhatsApp în timpul zborului, din ianuarie 2024

Veste bună pentru pasagerii aerieni. Dacă în trecut, opțiunile de comunicare în avioane erau foarte limitate, acum însă, datorită tehnologiei moderne, este mai ușor ca niciodată să fii mereu conectat la servicii de internet. Una dintre cele mai utilizate aplicații de comunicare este Whatsapp, aceasta fiind oferită gratuit spre utilizare pentru unii călători.

Citește și: Tranzacție neașteptată pe piața aeronautică! Aeroitalia preia o companie aeriană românească!

Veste bună pentru pasagerii aerieni

Compania germană Lufthansa le va oferi pasagerilor, pe diferite zboruri, utilizarea gratuită a serviciilor de comunicare WhatsApp, potrivit unui comunicat emis de conducerea companiei, citat de publicația La Repubblica.

O veste bună pentru pasagerii care vor să poată fi accesați chiar și deasupra norilor. De la jumătatea lunii ianuarie 2024, Lufthansa va oferi mesagerie gratuită și nelimitată pe zborurile sale pe distanțe scurte și medii.

Cei aflați la bordul avioanelor din grupa A320 echipate cu WiFi vor putea astfel să trimită și să primească oricâte mesaje doresc, inclusiv fotografii, pe smartphone sau tabletă, în timpul zborului, totul gratuit”, a transmis conducerea companiei aeriene germane Lufthansa.

În ceea ce privește alte aplicații digitale, serviciile furnizate vor trebui achitate de către călători. Cu toate acestea, taxa ce va trebui plătită va prezenta, de la jumătatea lui ianuarie 2024, un cost redus aproape la jumătate.

În general, turiștii care vor să rămână conectați la internet sau să lucreze în timpul zborului trebuie să achite costurile WiFi ce pot fi cu adevărat ridicate. Companiile aeriene obișnuiesc să taxeze călătorii pe oră pentru serviciile de internet sau, în alte cazuri, oferă anumite pachete ce se plătesc în avans.

O nouă companie aeriană va lansa zboruri din România, începând din 2024

O nouă companie aeriană va lansa zboruri din România, începând din 2024, devenind partenerul operatorului turistic Christian Tour. Este vorba despre FLYONE Airlines.

„FLYONE Airlines a devenit partener cu cel mai mare operator turistic din România, Christian Tour!”, a anunțat compania aeriană.

„Astfel, începând cu sezonul de vară 2024, vom opera zboruri charter şi regulate de pe cele mai importante aeroporturi din România spre insulele Tenerife şi Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar şi oraşele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) şi Hurghada (Egipt)”, a mai anunţat compania pe pagina sa de Facebook. Zborurile vor fi operate din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad şi Craiova. (Citește AICI mai multe detalii)