- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț important privind facturile Hidroelectrica. Sunt vizați toți cei 600.000 de clienți

28 Oct, 14:01 • Fundeanu Madalina
Un anunț important pentru români a fost făcut de către Hidroelectrica. Compania emite facturile românilor pe luna septembrie 2023, iar plățile vor ajunge la zi.
Anunț important privind facturile Hidroelectrica. Sunt vizați toți cei 600.000 de clienți

Hidroelectrica a făcut un anunț de mare interes pentru români. Compania emite facturile românilor pe luna septembrie 2023, în acest mod ajungându-se la zi cu situaţia de plată, în urma efectuării ajustărilor complexe de soft adaptate la modificările legislative care au avut loc în ultima perioadă, potrivit datelor transmise de către Antena 3 CNN.

Compania Hidroelectrica emite facturile pentru luna septembrie

Facturile Hidroelectrica au început să ajungă la clienţii celei mai mari companii de stat de energie în lanț, una după alta, în urma ajustărilor de soft.

După ce o bună perioadă a întâmpinat probleme cu facturile trimise cu întârziere, cea mai mare companiei de energie a statului, listată la bursă, a ajuns acum cu situaţia la zi, spre fericirea tuturor clienților săi.

Din data de 28 octombrie vor începe să se emită facturile Hidroelectrica pe luna septembrie 2023.

„Facturile Hidroelectrica pe luna septembrie 2023 vor începe să fie emise din noaptea de vineri spre sâmbătă şi vor ajunge la clienţii companiei.

În plus, toţi clienţii care spun că nu au primit factura la zi sau ultimele 2-3 facturi trebuie să ştie că acestea vor fi emise şi vor ajunge la ei.

Specialiștii Hidroelectrica lucrează la rezolvarea cauzelor care au produs aceste întârzieri”, a fost anunțul consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, Bogdan Buciu, vineri, transmis pentru Antena 3 CNN.

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Te-ar putea interesa și: Analiză Deloitte. Crește taxa reală de impozit pentru companii la 20-30%! Domeniile care vor fi cele mai afectate

Noua aplicație iHidro

De asemenea, compania a lansat luni aplicaţia mobilă pentru clienţi, disponibilă atât pe telefonul mobil, cât şi pe desktop, după mai multe luni de testare.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă în atât în App Store, cât și în Google Play.

„Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei.

Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Lansarea aplicației reflectă angajamentul companiei de a oferi soluții eficiente și ușor accesibile pentru consumatorii de energie electrică.”, a declarat Bogdan Buciu, luni.

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Vezi mai multe știri: Se dă drumul la bani în conturile românilor! Cine beneficiază de acest ajutor începând cu 1 noiembrie