- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunțul momentului de la Casa de Pensii! Un nou beneficiu pentru pensionari

09 Jul, 14:26 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru pensionari. Casele județene de pensii anunță că au început să primească biletele de tratament balnear aferente seriei nr. 10 din 2023.
Anunțul momentului de la Casa de Pensii! Un nou beneficiu pentru pensionari

Vești bune pentru pensionari! Vineri, 7 iulie, Casa Județeană de Pensii Gorj a anunțat că a primit 163 de bilete, dintre care 60 au fost alocate automat, prin intermediul aplicației SPA, relatează bugetul.ro.

Anunț pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Gorj a anunțat că a primit 163 de bilete. 60 au fost alocate automat, în funcție de punctajul obținut, prin intermediul aplicației SPA.

Citește și despre: Alertă în sistemul național de pensii. Statul român are tot mai mulți pensionari și tot mai puțini angajați. Care sunt principalele riscuri

„S-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.10/2023 cu data de intrare în perioada 25 – 28 IULIE 2023.

În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 163 de bilete pentru tratament balnear.

Din cele 163 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 160 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/prestatii/bilete-de-tratament/2023.

Conform CRITERIILOR, diagrama de alocare automata a biletelor de tratament balnear, realizata de aplicatia informatica SPA, NU POATE FI MODIFICATA

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se pot ridica de la sediul institutiei in zilele de 10, 11, 12, 13, 14 și 17 iulie 2023.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

Situația locurilor disponibile pentru seria nr.10/2023, cu data de intrare în perioada 25 – 28 iulie 2023, se prezintă astfel:

1 MAI 1 loc

AMARA 1 loc

TG OCNA 1 loc

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului, sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, a transmis pe data de 7 iulie conducerea C.J.P. Gorj.

Anterior, pe data de 6 iulie, Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud a transmis că a primit 136 bilete de tratament balnear aferente seriei 10/2023, cu intrare începând cu data de 25.07.2023.

Pensionari
Pensionari

Biletele erau pentru următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Bizușa, Buyiaş, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu Băi, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Șugatag, Sângeorz Băi, Saturn, Sovata, Tășnad, Turda, Tușnad și Vatra Dornei.

Și Casa Județeană de Pensii Sibiu a comunicat că „a fost afișată lista biletelor de tratament balnear aprobate pentru seria 10”. În același timp, și Casa Județeană de Pensii Bihor le-a transmis pensionarilor că a primit biletele de tratament balnear aferente seriei a 10-a.

Vezi și: Scenariu sumbru pentru viitorii pensionari ai României! Șoc financiar pentru românii care se pensionează peste 10 ani. Cifrele arată rău