- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunțul momentului de la DIGI RCS RDS! Ultimele zile în care mai poți primi un telefon aproape gratis. Ce trebuie să faci

12 Aug, 11:02 • Constantin Cristina
DIGI RCS RDS își tentează abonații cu noi oferte și reduceri, mai exact, oferă telefoane aproape gratuite. Mai sunt doar câteva zile disponibile.
Anunțul momentului de la DIGI RCS RDS! Ultimele zile în care mai poți primi un telefon aproape gratis. Ce trebuie să faci

Gigantul DIGI RCS RDS face anunțul momentului! Oferă telefoane gratuite pentru abonații săi, dar timpul se scurge foarte repede, așa că, mai sunt doar câteva zile până la expirarea ofertei, a informat playtech.ro.

Citește și: Digital banking câştigă tot mai mult teren în România! Cine sunt cei mai mari susținători ai băncilor digitale

Anunțul momentului de la DIGI RCS RDS! Ultimele zile în care mai poți primi un telefon aproape gratis. Ce trebuie să faci

Compania își tentează abonații la fiecare câteva săptămâni cu diferite oferte la serviciile din portofoliu, dar și la dispozitive. Astfel că, gigantul s-a gândit să pună la bătaie cea mai recentă tentativă de a lua locul Orange pe primul loc în topul operatorilor de telefonie de la noi.

Așadar, românii pot profita acum să-și achiziționeze un telefon mobil nou, cu performanțe peste medie, la un preț cât se poate de accesibil. Așa cum DIGI și-a obișnuit clienții, oferta este disponibilă atât pentru abonații existenți care vor să-și prelungească abonamentul, cât și pentru românii care vor să plece de la Orange și Vodafone din varii motive.

„Ești pregătit pentru ultima lună de vară?😎
Portează-te la DIGI și schimbă-ți telefonul!📲
Alege abonamentul Nelimitat, cu net & minute infinite și roaming inclus, împreună cu Samsung Galaxy A34 5G, în 12 rate fixe de 109 lei/lună și avans de 339 lei.”, se arată în comunicatul DIGI RCS RDS.

DIGI RCS RDS
DIGI RCS RDS

Potrivit comunicatului de presă, compania ilustrează motivele pentru care ar fi bine să muți orice fel de interacțiune cu operatorul în spațiul online și să eviți deplasările.

Toate beneficiile DIGI cu un cont personal!💻📲
Dacă ești clientul nostru, creează-ți un cont pe DIGI.ro și descoperă avantajele:
👉 Totul la îndemână: Ai acces la plata facturii, activare servicii noi, upgrade-uri, portare și extraopțiuni.
👉 Timp economisit: Ai toate serviciile DIGI la un click distanță, le accesezi simplu și rapid oricând dorești de pe mobil, laptop sau tabletă.
👉 Oferte personalizate: Ai acces la toate promoțiile online, dedicate exclusiv clienților. Astfel, vei putea profita de cele mai bune oferte și reduceri de la DIGI.

👉 Suport rapid: Ai acces la suport tehnic la doar un mesaj distanță. Dacă ai nevoie de asistență tehnică, trimite-ne un mesaj direct din contul tău DIGI și te vom contacta în scurt timp.
👉 Siguranță: Contul DIGI îți oferă un mediu securizat pentru a-ți gestiona datele și serviciile. Astfel, vei avea control total asupra informațiilor tale și te vei putea bucura de o experiență online în siguranță.
Așa că, nu mai sta pe gânduri! Gestionează-ți toate serviciile DIGI într-un singur loc, cu doar câteva click-uri! Activează-ți contul acum și ai la îndemână tot ce vrei și tot ce-ți trebuie”, se menționează în același comunicat DIGI RCS RDS.

Alte articole: România primește 400 de milioane de euro pentru digitalizarea serviciilor de sănătate. Anunțul ministrului Sănătății