- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Armata angajează români pentru apărarea țării. Care sunt condițiile pentru care poți deveni rapid militar

11 Sep, 14:36 • Stefan Simion
Se fac angajări în Armata Română 2023: MApN anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști.
Armata angajează români pentru apărarea țării. Care sunt condițiile pentru care poți deveni rapid militar

Ministerul Apărării

Naționale anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști în Armata Română. Înscrierile se pot face până pe 29 septembrie. Conform MApN, termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie.

Armata angajează români

MApN continuă activitățile de recrutare pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale de recrutare:

Armata Română
Armata Română
  • Să fie cetățeni români;
  • Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani;
  • Să aibă studii medii sau postliceale;
  • Să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic;
  • Să nu aibă antecedente penale.

Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele Municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliu.

Armata Română oferă o carieră plină de provocări și oportunități de dezvoltare profesională pentru tinerii care doresc să-și slujească țara.

Vezi și: Din cauza neaderării la Schengen, România cere despăgubiri pentru pierderile transportatorilor. „Impactul pe neintrarea noastră în Schengen este la 2% din PIB”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult