- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenţie! Cel mai apreciat desert al veganilor a fost retras de pe piaţă! Motivul deciziei este unul incredibil

08 May, 19:52 • Cornel Ghimeșan
Alertă alimentară în România. Desertul cel mai apreciat de către vegani a fost retras de pe piaţă. Producătorul a anunţat o eroare în procesul de fabricaţie, iar sănătatea consumatorilor poate fi pusă în pericol.
Atenţie! Cel mai apreciat desert al veganilor a fost retras de pe piaţă! Motivul deciziei este unul incredibil

Produsul Müller Vegan Mousse Desert, o  spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos, a fost retras de pe piaţă. Anunţul a fost făcut de reprentanţii de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

În fabricarea desertului vegan a fost adăugată o proteină din lapte. ANSVSA recomandă ca persoanele cu alergie sau intoleranță, care au acasă acest produs cu data de expirare 13 mai și 27 mai să nu îl consume.

Citeşte şi Încă un aliment suferă o creștere masivă a prețului. Uleiul înregistrează tarife record în România. …

”Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Dessert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauţie pentru protecţia consumatorilor.Acest lucru poate duce la posibile reacţii alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricţii”, a anunţat ANSVSA.

Citeşte şi Dacia, în topul celor mai bine vândute mașini și devine lider pe piața autoturismelor particulare.

Ca urmare a apariţiei acestei erori tehnice,  s-a dispus retragerea desertului vegan din hipermarketurile Kaufland, Auchan, Carrefour și Cora.

 

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult