- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Autostrada Soarelui se închide! Poliția Română anunță cum se va circula pe A2 București-Constanța

18 Apr, 15:01 • Bumbeneci Diana
Autostrada Soarelui se închide la noapte între București și Cernica. Se sistează circulația pentru lucrări pe primul lot al Autostrăzii București Sud.
Autostrada Soarelui se închide! Poliția Română anunță cum se va circula pe A2 București-Constanța

În noaptea de joi spre vineri, Autostrada Soarelui va fi închisă în intervalul orar 23:00 – 04:00, între București și Cernica, pentru a permite desfășurarea unor lucrări la nodul rutier de la Cernica, în zona de conexiune cu primul lot al Autostrăzii București Sud (A0). Pasajul de la acest nod rutier, care face parte din primul lot al Autostrăzii București Sud, tronsonul între Glina și Popești-Leordeni (DN 4), urmează să fie inaugurat „cel târziu în iulie”, conform declarațiilor directorului general al CNAIR, Cristian Pistol.

Autostrada Soarelui se închide

Conform informațiilor furnizate de Centrul Info Trafic din cadrul IGPR, traseul alternativ propus pentru devierea traficului va fi pe DN 3 București-Fundulea către Constanța, respectiv de la Cernica (km. 16) pe Drumul Județean 301 până la intrarea pe Centura București (DNCB).

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această noapte, în intervalul orar 23.00 – 04.00, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 11+700 metri și 15+500 metri, pentru executarea unor lucrări la pasajul care supratraversează autostrada în zona kilometrului 13+300 metri.

Autostrada Soarelui  - zona Glina
Autostrada Soarelui – zona Glina

În acel interval, traficul se va desfășura deviat pe următoarele artere rutiere:

– pentru direcția București – Constanța: Bulevardul Theodor Pallady – A2 – nod rutier km 12 – DNCB – DN 3 – Fundulea – A2 – Constanța.

– pentru direcția Constanța – București: A2 – nod rutier km 15 – DJ 301, Cernica – DNCB.” – comunicat InfoTrafic IGPR.

Cele mai noi imagini cu nodul rutier Cernica, legătura Autostrada București Sud cu A 2 -Autostrada Soarelui au fost publicate pe Canalul YouTube Infrastructura Romania

Pe semi-inelul de Nord, Autostrada Soarelui va avea conexiune cu lotul 4  de la Cernica, pe A 0 Nord unde s-a emis Avizul de Mediu.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult