- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Avarie majoră în București. Peste 1.000 de blocuri au rămas fără apă caldă

25 Oct, 16:29 • Bumbeneci Diana
Deși suntem în pragul sezonului rece, autoritățile din București nu au reușit să rezolve problemele de la instalațiile de termoficare. Astăzi,
Avarie majoră în București. Peste 1.000 de blocuri au rămas fără apă caldă

Avarie în Municipiul București. Zeci de mii de bucureșteni rămân din nou fără apă caldă și căldură, deși primarul general al Capitalei a promis că astfel de avarii nu vor mai avea loc.

O nouă avarie în București

Citește și: Marți are loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Ce subiecte vor fi pe ordinea de zi

Conform companiei care se ocupă de livrarea energiei, unele deficiențe sunt cauzate de o spărtură ce a apărut la un CAF (cazan de apă fierbinte) al CET Grozăvești. Mai mult, compania a anunțat pe Facebook că problema va fi remediată în cursul zilei de marți, reparația fiind necesară pentru buna funcționare a agregatelor energetice în sezonul rece care urmează.

Avarie majoră în București. Peste 1.000 de blocuri au rămas fără apă caldă
Avarie majoră în București. Peste 1.000 de blocuri au rămas fără apă caldă

Peste 1000 de blocuri nu au apă caldă, sute dintre acestea fiind văduvite de acest serviciu încă din weekend. Mai mult de 1.000 de blocuri sunt fără apă caldă în București. Acestea apar atât în aplicația mobilă TermoAlert, cât și pe site-ul Termoenergetica, unde se precizează că apa caldă fie nu funcționează în parametrii optimi, fie este complet oprită.

Iată lista completă a zonelor în care avaria afectează bucureștenii: Citește aici.

De asemenea, compania a anunțat că în prezent există probleme cu apa caldă în fiecare sector din Capitală. Spre exemplu, în sectorul 6 din București, avaria este valabilă încă de sâmbătă, 22 octombrie. Perioada inițială de rezolvare a problemei era 24 octombrie, însă Termoenergetica a prelungit alerta și anunță lucrări în continuare.

Citește și: Bugetul Apărării va crește în 2023. Klaus Iohannis anunță o majorare la 2,5% din PIB

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult