- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bătaie de joc într-un market din Pitești. Cum au reacționat oamenii când au văzut roşii „muşcate” de şoareci și scoase la vânzare

19 Apr, 09:11 • Bumbeneci Diana
Într-un market din Pitești, șoarecii sunt la ei acasă. Românii care au cumpărat din locul respectiv au avut surpriza neplăcută să găsească lăzi cu roșii mâncate de rozătoare.
Bătaie de joc într-un market din Pitești. Cum au reacționat oamenii când au văzut roşii „muşcate” de şoareci și scoase la vânzare

Un renumit supermarket din Piteşti a stârnit șocul oamenilor după ce a lăsat la vânzare câteva cutii cu roșii care ar fi fost mușcate de rozătoare. Un client a făcut publice imaginile, iar valul de reacții nu a încetat să apară.

Roșii mâncate de șoareci, vândute în market

Totul a început în momentul în care un piteştean care a mers la cumpărături la un supermarket cunoscut din Piteşti a avut o experiența neplăcută, în momentul în care a vrut să cumpere câteva roșii. Acestea arătau într-o stare deplorabilă.

Te mai poate interesa și: Legumicultorii sunt profund afectați de creșterea prețurilor provocată de inflație. „Livrăm roşii cherry la 250 de grame, în caserolă, care costă 9,5 lei plus TVA”

Roșii roase de șoareci
Roșii roase de șoareci

Conform acestuia, în cutii erau mai multe roșii care ar fi fost „gustate” de rozătoare. Revoltat de-a dreptul, bărbatul a făcut imaginile publice pentru a atrage atenţia asupra nepăsării angajaților, despre care spune că urmare sesizării lui aceştia ar fi adunat doar roșiile „care păreau mâncate cel mai mult”, restul roșiilor fiind lăsate în continuare la vânzare, notează epitesti.ro.

„Aşa ceva nu este posibil să se ţină într-un market. Este inadmisibil ca aceste produse mâncare de șoareci să fie lăsate la vânzare”, a transmis revoltat piteşteanul sursei citate.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va interveni în acest caz și va amenda marketul în cauză, iar dacă vor fi găsite mai multe nereguli, magazinul ar putea să ajungă cu lacătul pe ușă până când va îndeplini condițiile necesare activității pe care o desfășoară. Între timp, românii sunt rugați să fie foarte atenți la alimentele pe care le cumpără.

Vezi și: CNPP, față în față cu un nou bilanț. Peste 420.000 de români au pensii şi indemnizaţii în baza unor legi speciale

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult