- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Brandul românesc de fashion Murmur deschide primul magazin din România! Iată unde se va afla acesta

20 Dec, 21:52 • Fundeanu Madalina
Brandul Murmur va deschide primul magazin din România! Articolele vestimentare ale acestui brand au fost purtate de vedete internaționale, precum Beyonce, Madonna și Miley Cyrus.
Brandul românesc de fashion Murmur deschide primul magazin din România! Iată unde se va afla acesta

Brandul românesc de fashion Murmur, creat în 2011 de designer-ul Andreea Bădală, deschide primul magazin din România. Acesta va putea fi vizitat de clienți în Promenada Mall, începând cu data de 21 decembrie. Articolele vestimentare ale acestui brand au fost purtate de-a lungul timpului de către vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner, potrivit informațiilor transmise de Economedia.

Se deschide primul magazin Murmur din România!

Magazinul Murmur va fi situat la nivelul 1 al centrului comercial și va avea o suprafață de 96 mp.

Murmur este un brand românesc premium fondat în 2011 de către Andreea Bădală. Brandul are prezență la nivel mondial, cu magazine deschise în Europa, Asia, SUA și Canada. Celebrele articole vestimentare ale brand-ului sunt purtate de către vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner.

Ai putea fi interesat și de: Premieră: Kaufland inaugurează primul magazin cu o mini-pădure urbană în parcare! Retailerul atinge numărul de 173 de magazine la nivel naţional

Murmur
Murmur

Investiția inițială în brandul Murmur a fost de 27.000 de euro. În 2012, compania și-a mutat activitatea într-un showroom din strada Icoanei. Cum a ajuns Murmur atât de recunoscut pe plan internațional?

„Cea mai mare deschidere ne-a dat-o participarea la târguri internaționale, cumva a fost ca un bulgăre de zăpadă în rostogolire”, spunea, într-un interviu pentru Wall Street, designerul român, care a participat cu Murmur în mare parte la târgurile din Paris, unde a reușit să contracteze clienți și astfel să vândă încă din primele sezoane.

Calitate și măiestrie în realizarea pieselor vestimentare

Colecțiile vestimentare ale acestui brand sunt recunoscute pentru măiestria și calitatea excepțională a pieselor, create cu grijă în atelierul propriu prin tehnici de cusătură manuală. Magazinul lansează colecții de tip capsulă, în ediții limitate, din materiale de cea mai înaltă calitate, scriu cei de la Retail.ro.

Brandul oferă o gamă variată de opțiuni vestimentare pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual cu tricouri, pantaloni și colanți, până la elegantele ținute de seară.

Vezi mai multe știri: Ultim moment! A fost stabilit un acord istoric pentru relaxarea regulilor bugetare din UE. Statele vor avea mai mult timp pentru a reduce datoria publică