- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bucureștenii au rămas fără apă caldă și căldură, în cea mai rece dimineață din acest sezon. Peste 200 de blocuri sunt afectate

22 Jan, 12:10 • Fundeanu Madalina
200 de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Oamenii tremură de frig în propriile locuințe!
Bucureștenii au rămas fără apă caldă și căldură, în cea mai rece dimineață din acest sezon. Peste 200 de blocuri sunt afectate

Peste 200 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură, iar oamenii sunt nevoiți să suporte frigul din apartamente în cele mai friguroase zile ale acestui an, conform informațiilor relatate de Antena 3 CNN.

200 de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Oamenii tremură de frig în propriile locuințe!

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat oprirea agentului termic pentru remedierea unor avarii apărute în rețeaua de termoficare. Astfel, peste 200 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură, în cea mai rece dimineață din acest sezon.

Avariile la reţeaua de termoficare se ţin lanţ în București, iar oamenii sunt acum nevoiți să se îmbrace gros și să aștepte ca problemele să fie rezolvate.

Pentru a face față și pentru a trece peste anotimpul rece, unii dintre ei și-au montat calorifere electrice sau aeroterme, însă sunt și locuitori care nu își permit acest lucru, fiind nevoiți să stea chiar și cu geaca în casă.

Te-ar putea interesa și: Unde pleacă românii care aleg să fugă de valul de frig. Oferte la ordinea zilei în 2024

Iată care sunt zonele afectate, precum și ora estimată pentru punerea în funcțiune:

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele:

TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, transmite Compania Municipală Termoenergetica București.

Lista zonelor afectate poate fi consultată pe site-ul cmteb.ro.

Vezi mai multe știri: Bucureștenii suferă de frig în case în cea mai rece perioadă a anului! 1000 de blocuri, lăsate fără căldură la -10 grade. Radu Tudor: „N-am văzut de mult un asemenea nivel de batjocură”