- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bucureștenii obligați să se spele din nou la lighean. Zeci de blocuri nu vor avea apă caldă in Capitală! Noaptea temperaturile coboară până la 3-4 grade!

17 Oct, 19:39 • Cornel Ghimeșan
Lipsa apei calde în Capitală pare să fie o problemă care nu se apropie nicodată de sfărșit. În această săptămână peste o mie de blocuri din București nu vor avea apă caldă.
Bucureștenii obligați să se spele din nou la lighean. Zeci de blocuri nu vor avea apă caldă in Capitală! Noaptea temperaturile coboară până la 3-4 grade!

Termoenergetica a anunțat printr-un comunicat de presă faptul că se desfășoară lucrări de remediere ala avariilor apărute pe mai multe conducte de termoficare, dar și lucrări de finalizare a unor reparații începote anterior în București. Rezultatul acestor lucrări este că peste o mie de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă. Compania informează că aceste lucrări trebuie făcute acum pentru a fi pregătiți pentru sezonul de încălzire.

Citește și: Bucureștenii ar putea avea căldură de mâine noapte! Nu se știe cât va dura minunea. Director Termoenergetica: ”Ne așteptăm la avarii”

„Compania Municipala Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, începând de luni, se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii apărute pe conductele de termoficare și lucrări de finalizare a unor reparații pentru închiderea șantierelor, în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, în vederea pregătirii noului sezon de încălzire”, se arată într-un comunicat al companiei.

Lucrările se desfășoară pe parcursul următoarelor zile, având în vedere condițiile meteorologice, care permit încă intervenția asupra rețetelor de termoficare.

Ce cartiere vor rămâne fără apă caldă

Bucureștenii obligați să se spele la lighean. Zeci de blocuri nu vor avea apă caldă
Bucureștenii obligați să se spele la lighean. Zeci de blocuri nu vor avea apă caldă

Lucrările de reparații vor fi realizate în toate Sectoarele din București, iar principalele lucrări vor fi următoarele:

  1. Zona Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei. Vor fi afectate de lucrare și punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint și Călărași, iar 65 de blocuri vor avea apa caldă sistată.
  2. Zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Peste 650 de blocuri vor fi afectate de acestă lucrare.
  3. Zona Chișinău din Sectorul 2 al Capitalei. Aproximativ 200 de blocuri vor avea apa caldă oprită. . Vor fi afectate de oprire și punctele termice adiacente zonelor Nicolae Grigorescu, Pantelimon, precum și străzile Torentului, Cozia, D-na Ghica.
  4. Zona intersecției bulevardelor Turda, Mareșal Averescu și Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei.
  5. Zona Valea Ialomiței din Sectorul 6 al Capitalei.

Lista detaliată a străzilor poate fi verificată pe site-ul instituției.

Alte articole: Fermierii europeni încep să se teamă de răspândirea lăcustelor. Invaziile sunt tot mai frecvente

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult