- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bugetarii sunt fani iPhone. Pentru că pot. Autoritatea Navală Română a cumpărat cinci iPhone 14 cu 7.000 de euro

27 Oct, 21:21 • Gabriela Andreescu
Autoritatea Navală Română (ANR) a cumpărat miercuri, 26 octombrie, prin intermediul platformei de achiziții publice cinci telefoane iPhone 14. Telefoanele cumpărate de ANR sunt ultimul model de iPhone cu cele mai bune specificații de pe piață
Bugetarii sunt fani iPhone. Pentru că pot. Autoritatea Navală Română a cumpărat cinci iPhone 14 cu 7.000 de euro

Autoritatea Navală Română a considerat necesar să achiziționeze cele mai noi modele iPhone pentru personalul său.

Cele cinci telefoane ultimul model au fost achiziționate prin cumpărare directă – procedura prin care autoritatea contractantă alege un produs sau mai multe din catalogul unui ofertant.

Prima achiziție a constat în două telefoane Apple iPhone 14 Pro 5G, 128GB, culoare Space Black, cu o valoare totală de 10.655,46 de lei, fără TVA.

În a doua tranșă au fost cumpărate alte trei telefoane Apple iPhone 14 Pro Max 5G, 128GB, Space Black, cu o valoare totală de 17.823,54 de lei fără TVA.

Autoritatea Navală Română a cumpărat cinci iPhone 14 cu 7.000 de euro
Autoritatea Navală Română a cumpărat cinci iPhone 14 cu 7.000 de euro

Anunțul pentru prima achiziție a fost publicat pe 24 octombrie și a constat în trei telefoane Apple iPhone 14 Pro Max 5G de 128 GB în valoare de 17.823 de lei fără TVA, informează Digi24.

Anunțul pentru a doua achiziție a fost publicat pe tot 24 octombrie și a constat în două telefoane Apple iPhone 14 Pro 5G de 128 GB în valoare de 10.655 de lei fără TVA.

Autoritatea Navală Română a acceptat ofertele depuse de același comerciant pentru cele două anunțuri.

Aceasta nu este prima dată când o instituție a statului recurge la licitații pentru a-și achizitiona cele mai noi modele de iPhone

La mijlocul lunii octombrie, managerul Spitalului Municipal din Câmpina, Călin Tiu, și-a cumpărat prin sistemul public de achiziții un telefon mobil de ultimă generație de 5.000 de lei, dar apoi a renunțat din cauza scandalului iscat și a valului de critici la adresa lui.

Citește și: Băieții răi din filme nu folosesc iPhone. Care este de fapt înțelegerea dintre regizori și companie

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult