- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Când se redeschide Sands of Therme, plaja exotică a Bucureștiului

27 May, 11:12 • Amarie Giorgiana
Sands of Therme, popularul centru cu o varietate de piscine minerale, tobogane pe apă, saune și grădină botanică interioară, urmează să se redeschidă în curând
Când se redeschide Sands of Therme, plaja exotică a Bucureștiului

Sands of Therme, popularul centru cu o varietate de piscine minerale, tobogane pe apă, saune și grădină botanică interioară, urmează să se redeschidă.

Palmierii, nisipul și barul de unde îți poți alege un cocktail fac ca locația să te simți ca pe litoral. În acest sezon, cei de la Therme promit un sezon plin de concerte, dar și alte evenimente.

 

Se redeschide Sands of Therme, plaja exotică a Bucureștiului

Sands of Therme urmează să își redeschidă porțile pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Cea mai mare plajă urbană din România vine în acest sezon cu numeroase surprize și evenimente organizate pentru cei care le calcă pragul. În perioada 3 iunie – 8 septembrie 2024, fiecare bon de consumație în valoare de 250 lei vine la pachet cu un voucher pentru încă o zi de relaxare la Therme, potrivit Wall-Street.

Valoarea Sands of Therme, proiect lansat în vara anului 2017, depășește valoarea toatală de 5 milioane de euro și a reușit să plaseze Bucureștiul în rândul capitalelor europene cu plaje urbane. Printre acestea amintim Lisabona, Berlin, Viena, Paris sau Hamburg.

Citește și: Stațiunea de la Marea Neagră care a fost desemnată Destinaţia Anului 2024: Ne dorim să o punem pe harta turismului internațional

Sands of Terme dispune de o suprafață de 30.000 mp de nisip fin, sute de șezlonguri, umbrare tip bela, bean bags și hamacuri, iar printre noutățile plajei Sands of Therme se regăsesc mai multe baruri și facilități: Pool Bar, Cocktail Bar, Ice Cream Studio, Akai Bar sau The Grill by Therme. Iubitorii de natură pot vizita parcurile Pangeea și Feng Shui.

Locația Therme din București a devenit populară și în afara țării, nu doar în România. Tot mai mulți turiști străini aleg să-și cumpere bilet de avion și să se relaxeze timp de câteva zile la Therme. În luna februarie a acestui an, trei femei din Marea Britanie au venit la spa în România, ca să economisească bani. Postările acestora de pe rețelele de socializare au făcut furori și i-au bucurat pe utilizatorii români. Acestea au plătit doar 123 de lire sterline de fiecare.

Zborurile dus-întors le-au costat 44 de lire sterline, spa-ul 28 de lire sterline și au mai cheltuit 6 lire sterline fiecare pe taxiuri. De asemenea, au cheltuit 45 de lire sterline în timp ce erau acolo pentru închirierea unui halat și a prosoapelor, a paturilor de masaj, a unui prânz şi două cocktail-uri, o băutură răcoritoare și un desert.„A fost mult mai ieftin decât a merge într-o zi de spa în Marea Britanie. Cred că aceasta este o modalitate grozavă de a vedea orașele și de a îmbrățișa experiențe noi”, a spus una dintre femeile din UK, potrivit Observator.

Citește și: Turismul din România, la cote neașteptat de mari în primele 3 luni din 2024. INS, la ora bilanțului