- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Când va ninge prima dată în toate orașele din România. Meteorologii au făcut anunțul

29 Oct, 19:00 • Bumbeneci Diana
Sezonul rece este tot mai aproape, iar mulți români se întreabă când va ninge în România. Ei bine, meteorologii au deja anunțul.
Când va ninge prima dată în toate orașele din România. Meteorologii au făcut anunțul

Meteorologii anunță în ce perioadă va ninge în toate orașele din România. Dacă zilele acestea a fost mai cald decât normalul perioadei, urmează săptămâni în care termometrele vor înregistra temperaturi din ce în ce mai scăzute.

Când va ninge în  mai multe zone din România

La începutul lunii noiembrie va fi mai cald, însă cerul se va menține noros în cea mai mare parte a zilei, iar instabilitatea atmosferică va fi resimțită în teritoriu. Pe timpul zilei vor fi temperaturi pozitive, însă noaptea vor fi valori și sub zero grade Celsius.

Citește și: Ajutor de încălzire pentru sezonul rece 2022-2023. Ce trebuie să facă românii care nu au apucat sp depună dosarul pentru acești bani

Conform meteorologilor, la Brașov, primii fulgi de zăpadă vor apărea la sfârșitul lunii noiembrie, mai exact în perioada 21-22 noiembrie. Pe timpul nopții, termometrele vor înregistra și -4 grade Celsius.

În primele săptămâni din luna noiembrie, temperaturile vor continua să fie scăzute. Maximele termice vor ajunge la cel mult 14 grade pe timpul zilei, iar noaptea temperaturile din termometre vor scădea radical, ajungând chiar și la -5 grade Celsius.

Weekend. Când va ninge prima dată în toate orașele din România. Meteorologii au făcut anunțul
Weekend. Când va ninge prima dată în toate orașele din România. Meteorologii au făcut anunțul

În ultimele zile din luna noiembrie, temperaturile vor fi apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Ploile nu vor înceta să își facă apariția la munte, dar și în restul țării, iar la altitudini înalte, acestea vor lua aspect de lapoviță și ninsoare.

De partea cealaltă, conform specialiștilor în meteorologie, primii fulgi de zăpadă ar putea cădea în Capitală chiar la începutul lunii decembrie. Vremea se va răci accentuat la început ultimei luni din an, iar pe 2-3 decembrie ar putea cădea primele ninsori slabe. Vor fi 3 grade în 4 decembrie, un grad mai mult pe 5, iar intervalul menționat, iar undeva pe 6 decembrie, de Moș Nicolae, putem să ne așteptăm la primii fulgi de zăpadă peste Capitală, potrivit  Accuweather.

Mai poți citi: Măsuri severe luate de stațiunile de schi. Criza economică schimbă reguli

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult