- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Capricornul în 2023. Un an greu, dar transformator!

31 Dec, 14:15 • Cornel Ghimeșan
Capricornul va avea un 2023 destul de dificil, care ca presupune multe lecții, care nu vor fi tocmai plăcute. El trebuie să își pună ordine în gânduri și să realizeze că schimbarea este în mâinile lui.
Capricornul în 2023. Un an greu, dar transformator!

Capricornul va avea un 2023 destul de dificil, care ca presupune multe lecții, care nu vor fi tocmai plăcute. Anumite traume din trecut, pe care nativul a încercat cu disperare ă le ignore vor ieși la suprafață și se vor manifesta în cele mai nepotrivite momente. Cu toate acestea, Capricornul are datoria de a înțelege că acest an este unul tranzitoriu și că este obligat să își înețe lecțiile karmice pentru a ieși din aces con de umbră, Dacă este deschis la schimbare are toate șansele să facă față acestui val de aparente „ghinioane” și să iasă învingător din aceste momente.

Capricornul în 2023! Un an greu, dar transformator!
Capricornul în 2023! Un an greu, dar transformator!

Primele luni ale anului vor fi marcate de extrem de multă anxietate, iar episoade neplăcute din copilărie vor fi retrăite într-o formă sau alta. Dacă nativul Capricorn a avut o copilărie în care s-a confruntat cu lipsa banilor, este posibil ca acest lucru să se repete în primele luni din 2023. Acest lucru va genera extrem de multe emoții negative și Capricornul s-ar putea să fie extrem de frustrat de această situație. El trebuie să își pună ordine în gânduri și să realizeze că schimbarea este în mâinile lui

Dacă nativul Capricorn rămâne blocat în gândurile parazitare care îi apar, este posibil să se afunde într-o mare de tristețe care îl va face să se depărteze de persoanele dragi din viața lui, iar problemele în viața amoroasă sunt aproape inevitabile. Sunt de evitat conflictele, pentru că el nu va avea câștig de cauză, iar singurătatea nu îl va ajuta să depășească aceste momente dificile.

Spre jumătatea anului, apele se vor mai limpezii și Capricornul va fi capabil să își salveze cât de cât viața profesională. Nativul este prin definiție ambițios și atunci va încerca să compenseze sentimentele de goliciune cu multă muncă. Dar el trebuie să realizeze că nu aceasta este rețeta succesului. Odihna este și ea importantă și este posibil ca această zodie să aibă câteva episoade în care să uite să acorde atenție și acestui aspect.

Ar fi indicat ca pe parcursul acestui an, Capricornii să caute zone în care să își exprime frustrările, nu ar fi rău să se apuce de sport sau să găsească un hobby prin care să poată să își manifeste această încărcătură emoțională care a ajuns la saturație.

Capricornul și dragostea

În 2023 Capricornul s-ar putea să învețe ce este dragostea cu adevărat, însă acest proces nu va fi tocmai unul plăcut. Va fi nevoit să treacă prin câteva situații destul de dureroase. Cu puțină înțelepciune, Capricornul va reuși să vadă în spatele lor și să înțeleagă că orice obstacol ne apare în drum este, de fapt, o lecție de care aveam nevoie.

Capricornul și finanțele

Este posibil că nativii Capricorn să aibă impresia că tot răul s-a adunat „în curtea” lor. Adevărul nu este acesta. Din punct de vedere financiar, nu au probleme reale, doar că privesc lucrurile printr-o lentilă atât de gri, încât nu reușesc să se mai bucure de ceea ce au. Goana după bani s-ar putea să îl ducă pe Capricorn la extenuare, ceea ce nu este de dorit. Ar trebui să se focuseze pe ideea de echilibru. Excesele nu sunt binevenite.

Capricornul și sănătatea

Emoțiile puternice ne pot afecta și sănătatea fizică, așadar Capricornii ar trebui ca în 2023 să se concentreze pe a găsi un echilibru din acest punct de vedere. În caz contrar corpul le-ar putea fi afectat. Este posibil să se confrunte cu probleme în ceea ce privește sistemul imunitar și cel respirator. Este posibil să aibă parte de un an plin de răceli și viroze.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult