- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Care e prima mașină a lui David Popovici la 18 ani? Prețul se ridică la 100.000

11 Oct, 13:02 • Cornel Ghimeșan
Fenomenul mondial al înotului a ajuns la frumoasa vârstă a majoratului. Află cât costă și care este prima mașină a lui David Popovici.
Care e prima mașină a lui David Popovici la 18 ani? Prețul se ridică la 100.000

David Popovici a schimbat istoria înotului, iar acum reprezintă un model pentru sute de copii și un motiv de mândrie pentru milioane de români. Rezultatele sale la o vârstă atât de fragedă fascinează și acum lumea natației mondiale. De când a devenit major, pe data de 15 septembrie, sportivul legitimat la CS Dinamo n-a mai avut concursuri internaționale. În schimb, se antrenează și luni a fost primit la Casa Regală, alături de colegii săi de la lotul național.

Alte articole: Beneficiile pe care le oferă cel mai mare angajator privat. Kaufland România dă concediu în funcție de vechime

Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu i-au primit, luni, la Palatul Elisabeta, pe campionii natației românești din acest an. Cei doi i-au felicitat pe înotătorii și săritorii în apă români medaliați la cele mai importante competiții internaționale în acest an și le-au urat mult succes la concursurile ce vor urma.

„Cu această ocazie, Familia Regală a adresat felicitări campionilor pentru felul în care şi-au făcut datoria de sportivi şi de români, la campionatele mondiale şi europene, precum şi la toate celelalte competiţii la care au luat parte“, se arată în comunicatul Familiei Regale.

Cât costă bolidul condus de David Popovici?

Care e prima mașină a lui David Popovici la 18 ani? Prețul se ridică la 100.000
Care e prima mașină a lui David Popovici la 18 ani? Prețul se ridică la 100.000

Cu prilejul acestui eveniment, David a fost în centrul atenției. Separat de motivele evidente, a mai existat o justificare pentru care David a atras toată atenția. Popovici a venit la Palatul Elisabeta la bordul mașinii pe care o conduce, de când împlinit 18 ani și și-a luat permisul de șofer. Potrivit gsp.ro, deținătorul recordului mondial la 100 de metri liber are un BMW Serie 5 Touring, varianta break. Mașina are prețul de pornire de 57.000 de euro, însă cea condusă de David Popovici se ridică, probabil, la 100.000 de euro, cu toate opțiunile disponibile. Inclusiv parcarea automată, funcție cu care David s-a mândrit, ieri, la Palatul Elisabeta.

Citește și: O categorie de români își va lua adio de la permisul de conducere! Află dacă mai poate fi recuperat

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult