- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Casa Verde Fotovoltaice 2023. AFM anunță ce se întâmplă cu lista beneficiarilor înscriși în program

29 Jul, 11:34 • Bumbeneci Diana
Sunt vești noi pentru beneficiarii programului Casa Verde Fotovoltaice. AFM anunță lista instalatorilor validați.
Casa Verde Fotovoltaice 2023. AFM anunță ce se întâmplă cu lista beneficiarilor înscriși în program

Sunt vești noi de la AFM pentru români. Beneficiarii înscriși în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 așteaptă în continuare publicarea listei cu instalatorii validați, pentru a-și putea implementa proiectele. Chiar dacă Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) anunțase un termen inițial în jurul datei de 15 iulie pentru publicarea acestei liste, se pare că lucrurile au suferit amânări.

Casa Verde Fotovoltaice 2023

Potrivit primelor informații, lista finală ar urma să fie publicată undeva în jurul datei de 1 august, pentru că încă mai sunt instalatori care mai au de semnat contractele și de depus garanțiile. În plus, instalatorii care nu au fost validați pentru a participa în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 au depus contestații, iar soluționarea acestora încă se așteaptă, anunță AgroTV.

Ai mai putea citi: LIVE. Marcel Ciolacu anunță oficial măsurile pentru România! Ce urmează să se întâmple în sănătate și cu veniturile românilor. Guvernul înființează super-agenția AMEPIP

Progamul Casa Verde Fotovoltaice 2023.
Progamul Casa Verde Fotovoltaice 2023.

Imediat ce lista instalatorilor va fi publicată, beneficiarii vor putea să-și aleagă instalatorul pe care îl doresc chiar din aplicația informatică a AFM. Dosarul va fi verificat, validat, urmând să înceapă instalarea propriu-zisă.

Sursa citată mai anunță că întârzierea publicării listei de instalatori mai poate avea încă o cauză, și anume scurgerea de informații petrecută acum aproximativ două săptămâni, raportată de Hotnews. La ora actuală, o parte dintre firme au contactat deja beneficiari ai programului, deși lista nu era publicată, iar datele personale ale beneficiarilor nu erau, teoretic, publice.

Te mai poate interesa și: Este oficial! Începând de azi crește valoarea tichetelor de masă în România. Câți bani vor primi românii. „E un gest cât se poate de firesc, ținând cont de inflația din acest an”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult