- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Concurentul care pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro și-a descoperit pasiunea pentru gătit în adolescență și a început cu o banală pizza

15 May, 19:11 • Stefan Simion
Show-ul Chefi la cuțite 2024 își desemnează câștigătorul în ediția din 15 mai. Concurentul despre care cei patru jurați au considerat că merită cei 30.000 de euro puși în joc de Antena 1 are doar 24 de ani și un talent uluitor în bucătărie.
Câştigător Chefi la cuţite 2024. Concurentul care pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro și-a descoperit pasiunea pentru gătit în adolescență și a început cu o banală pizza

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Cel care va câștiga atât premiul generos pus la bătaie de organizator, cât și titlul de „Cel mai bun bucătar” a reușit să treacă de colegi mult mai experimentați în finala competiției, impresionându-i pe cei patru chefi. După un sezon plin de provocări și controverse, căruia câștigătorul i-a făcut față cu brio, acesta a reușit să le ia față tuturor, chiar și colegilor săi mult mai experimentați.

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Cine pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro

Anunțul despre câștigătorul Chefi la Cuțite 2024 a fost făcut în avans pe contul de Instagram Viperele Vesele. Cel care va pleca acasă cu marele premiu este Mihai Dragomir, din echipa galbenă, echipă îndrumată de Chef Alexander Sautner.

câștigător Chefi la cuțite 2024

Tot Viperele Vesele au dezvăluit și numele celorlalți finaliști: Lăcrămioara Pintilie din echipa roz și Lucica Susanu din echipa verde.

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Cine este Mihai Dragomir

La doar 24 de ani, Mihai Dragomir a reușit să le facă impresie foarte bună juraților, câștigând al patrulea cuțit de aur.

Mihai este originar din Techirghiol, iar pasiunea pentru gătit și-a descoperit-o încă din adolescență, din perioada liceului. La început, a preparat pizza într-un bistro local. În scurt timp, a început să urmeze tot felul de cursuri specializate care l-au ajutat să-și perfecționeze abilitățile culinare.

Citeste si Primul lucru pe care l-a făcut un român, care lucrează ca livrator de pizza în Marea Britanie, după ce a câștigat un premiu de 500.000 de lire. „Îți schimbă viața”

Elev al școlii de bucătari condusă de Chef Ștefan Popescu, Mihai Dragomir a obținut punctaj maxim în competiția Chefi la cuțite pentru un desert excepțional.

Mihai Dragomir este tânărul care l-a făcut pe Ștefan Popescu să-i ofere cuțitul de aur în ediția din 9 aprilie 2024. O perioadă l-a avut mentor chiar pe chef-ul care i-a dăruit cuțitul, în cadrul unei școli de gastronomie.

”Am ales să mă mut la București. Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dining. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la Londra: Alex Crăciun. Mi-am depus CV-ul, voiam neapărat să ajung acolo! Și în cele din urmă m-au contactat. Am lucrat alături de el 8 luni”, declara Mihai Dragomir în trecut.

Citeste si STUDIU O treime dintre români au abonament Youtube Premium. Abonamentul Meta pentru Facebook fără reclame, neinteresant pentru români

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult