- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Primul lucru pe care l-a făcut un român, care lucrează ca livrator de pizza în Marea Britanie, după ce a câștigat un premiu de 500.000 de lire. „Îți schimbă viața”

13 Mar, 23:29 • Cornel Ghimeșan
Un român de 28 de ani, care lucrează ca livrator de pizza în Marea Britanie, a câștigat un premiu de 500.000 de lire sterline. Chiar dacă acum are o mulțime de bani și își permite cam orice, lui Marius Preda îi place atât de mult ceea ce face că nici nu-i trece prin minte să renunțe la job-ul său.
Primul lucru pe care l-a făcut un român, care lucrează ca livrator de pizza în Marea Britanie, după ce a câștigat un premiu de 500.000 de lire. Îți schimbă viața

Marius Preda vrea să-și continue activitatea de livrator de pizza fiindcă îi aduce o mulțime de satisfacții. Muncește mult, stă pe drumuri toată ziua, de dimineață până seara, dar chiar și așa, tânărul nu e dispus nici măcar să-și ia o pauză mai lungă.

Citește și Un nou oraș în România, construit de la zero. Guvernul va investi aproape 2,5 miliarde de euro în noul proiect. Care este scopul

Ce vrea să facă livratorul de pizza român cu banii câștigați

Marius a câștigat premiul de 500.000 de euro, care i-a schimbat viața radical și de care s-a bucurat enorm. Totuși, după starea de extaz, a revenit la realitate și a doua zi s-a dus la muncă. Cu banii câștigați vrea să cumpere o casă în Marea Britanie în care să locuiască el și familia lui. „Sunt foarte fericit că am câştigat şi sunt extrem de entuziasmat, o astfel de sumă îţi schimbă viaţa!”, a spus el.

Tânărul a câștigat acest premiu în cadrul emisiunii „Best of the Best” (BOTB), iar prezentatorul, Christian Williams, a spus la un moment dat că e cea mai mare sumă acordată vreodată de compania organizatoare.

Prezentatorul Christian Williams a sunat la pizzeria unde lucra tânărul și a comandat o mulțime de pizza. A așteptat ca acesta să vină cu comanda și apoi l-a întrebat care a fost cel mai mare bacșiș primit vreodată de când lucrează. Apoi a venit și vestea surprinzătoare. Prezentatorul i-a spus că a câștigat un premiu BOTB. Inițial i-a comunicat că suma e de 100.000 de lire ca să-i vadă reacția, iar apoi mai adăuga la sumă până când a ajuns la 500.000.

„Întotdeauna căutăm noi modalităţi de a le oferi oamenilor şansa de a câştiga premii fantastice şi mă bucur că l-am surprins pe Marius. Suma netă de 500.000 de lire sterline poate schima o viaţă. Cred că este cel mai bun bacşiş pe care l-a primit vreodată un livrator de pizza”, a spus Christian Williams.

Citește și Sporul de care angajații din România habar nu au. De ce sunt firmele obligate să îl plătească

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult