- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un consilier la Hornbach Veniturile sale sunt neașteptat de mari în 2024

02 May, 23:26 • Bumbeneci Diana
Ce salariu are un consilier de la Hornbach. Rivalii Dedeman fac angajări și oferă primă de Paște de 1.200 de lei.
Cât câștigă un consilier la Hornbach Veniturile sale sunt neașteptat de mari în 2024

Repreezentanții Hornbach

au anunțat de puțin timp că își caută colegi pentru postul de consilier vânzări. Pentru a se asigura că îți găsesc candidați, au transmis și care este salariul pe care îl oferă, în așa fel încât românii să poată lua o decizie mai ușor. Mai mult de atât, dat și prime și bonusuri persoanelor care acceptă să se angajeze la sediul din Balotești.

Cât câștigă un consilier la Hornbach

Salariul pe care îl ofertă pentru un consilier pornește de la 3.100 de lei net, pe lună. La această sumă se adaugă și tichete de masă, care pot ajunge până șa 577,5 lei pe lună. Valoarea unui tichet este de 27,5 lei pe zi. Mai mult de atât, rivalii celor de la Dedeman oferă și bani de transport, respectiv 160 de lei pe lună. În total, într-o singură lună, un angajat ajunge să câștige, în fapt, nu mai puțin de 3,837,5 lei.

La acest calcul se adaugă și prime de performanță, în funcție de rezultate. În plus, de două ori pe an, de Paște și de Crăciun, cei de la Hornbach le oferă și 1.200 de lei, ca primă.

Hornbach
Hornbach

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să fi consilier la Hornbach
Cine vrea să aplice la jobul de la Hornbach trebuie să știe că firma vrea un candidat entuziast care să atragă clienții.

Clientul se află în centrul atenției! Clienții noștri se bucură de pasiunea și de cunoștințele dumneavoastră de specialitate. Niciun proiect nu este prea mare, nicio solicitare prea dificilă. Vă implicați în proiectele clienților alături de aceștia – de la planificare, până la realizare – ca și cum ar fi ale dumneavoastră”, transmite compania.

Cât despre pretențiile de angajare, se pare că este nevoie de cunoștințe de specialitate. Totuși, job-ul este destinat și celor care sunt la început de drum. Programul este flexibil, dar mai multe detalii nu au divulgat.

„Pasiunea vă motivează acțiunile! Proiectul dumneavoastră personal este consilierea clienților noștri. Convingeți prin deschidere și firea dumneavoastră comunicativă și nu faceți diferențe între client profi sau meșter pasionat. Cu o porție sănătoasă de pasiune și implicare știți să comunicați în mod corespunzător cu toți clienții.

Sfaturi & indicii din partea profesionistului ce fac diferența! Cunoștințele dumneavoastră de specialitate fac din proiectele clienților opere de artă. Utilizați instrumentele de vânzare puse la dispoziție în mod profesional și individual, în funcție de situația clientului”, au spus cei de la Hornbach despre job.

Ai putea citi și: Salariul minim se schimbă de la 1 iulie 2024. Simona Bucura Oprescu: „Este important ca salariul minim să reflecte ceea ce face angajatul efectiv”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult