- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un inginer tehnolog metalurg în 2023

08 Apr, 22:30 • Bumbeneci Diana
Cât câștigă un inginer tehnolog metalurg în România. Cum poate ajunge acesta la 1200 de euro pe lună.
Cât câștigă un inginer tehnolog metalurg în 2023

Un inginer tehnolog metalurg este cel care se ocupă de coordonarea execuției de produse şi servicii de metalurgie şi prelucrări mecanice în conformitate cu documentaţia tehnică. Un angajat pe poziţia de inginer tehnolog metalurg are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Cât câștigă un inginer tehnolog metalurg

În lista de atribuţii ale unui inginer tehnolog metalurg se numără coordonarea execuţiei de produse şi servicii de metalurgie şi prelucrări mecanice în conformitate cu documentaţia tehnică de execuţie a produselor, asigurându-se că sunt respectate standardele de calitate specifice. Candidaţii au nevoie de studii superioare tehnice şi experienţă în domeniul metalurgiei şi a prelucrărilor mecanice – secţie de producţie.

Abilitatea de a lucra în echipă, atenţia distributivă, seriozitate, buna planificare şi organizare, sunt calităţi căutate pentru rol. Cele mai multe poziţii deschise pe platformă se regăsesc în special în Ilfov, Bucureşti, Ialomiţa, Prahova sau Cluj-Napoca, iar salariul net lunar pentru acest rol este cuprins în intervalul 900 – 1.200 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Ai mai putea citi: Salariul din România plătit cu 2.200 de euro pe lună. Ce atribuțiuni are un application support engineer

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, prime de sărbători, abonament clinici medicale private şi vouchere de vacanţă.

„Candidaţii au nevoie de studii superioare tehnice şi experienţă în domeniul metalurgiei şi a prelucrărilor mecanice – secţie de producţie. Abilitatea de a lucra în echipă, atenţia distributivă, seriozitate, buna planificare şi organizare, sunt calităţi căutate pentru rol”, a mai transmis Ana Vișan.

Te mai poate interesa: Salariul din România plătit cu 800-1000 de euro pe lună. Cât de ușor îți este să urmezi această carieră

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult