- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Categoria de români care va primi un ajutor financiar de 500 de lei

12 Apr, 21:41 • Bumbeneci Diana
Un nou stimulent financiar în valoare de 500 de lei va fi acordat românilor. Banii vor intra pe card până la sfârșitul lunii aprilie.
Categoria de români care va primi un ajutor financiar de 500 de lei

Vești bune pentru români. În perioada următoare, o categorie de persoane ar urma să primească ajutor financiar din partea Guvernului, în valoare de 500 de lei.

Categoria de români care va primi ajutor financiar în valoare de 500 de lei

Pe marginea acestui subiect, Adrian Pintea, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat la Agro TV, că fermierii din sectorul vegetal și din unele sectoare zootehnice vor beneficia de un ajutor de la Guvern, în valoare de 500 de lei.

Banii ar urma să intre pe card până la sfârșitul acestei luni.

Vezi și: Românii vor avea parte de o minivacanță de Paște 2024. Câte zile libere vor avea angajații români

ajutor financiar
ajutor financiar

”În ceea ce privește plata acestora, fie că vorbim de vegetal sau că vorbim de partea de zootehnie, colegii mei de la APIA sunt în proces de finalizare a controalelor administrative care se fac. Undeva în proporție de 97-98%, aceste controale sunt finalizate, iar în momentul în care se vor finaliza, aceste plăți se vor face. Estimez că undeva după mijlocul lunii aprilie, spre sfârșitul lunii aprilie, se vor face aceste plăți”, a precizat Adrian Pintea la Agro TV.

Potrivit declarațiilor secretarului de stat, acest stimul ar ca scop promovarea activității din sector agricol. În același timp, suma ar putea fi suplimentată în viitor, cu scopul de a ajuta sectorul agricol.

Este un pas semnificativ pentru sprijinirea agricultorilor noștri, iar eforturile noastre sunt îndreptate către asigurarea că aceste plăți sunt realizate într-un mod eficient și transparent”, a mai spus Adrian Pintea, în cadrul intervenției.

Vezi și: Avertisment pentru românii care vor cumpăra carne de miel de Paște în 2024. Sunt vizați cei care caută prețuri mici

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult