- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Câți bani câștigă Andreea Bostănică din TikTok. Dezvăluirile tinerei: „Calculați cât valorează…”

21 May, 20:06 • Amarie Giorgiana
Andreea Bostănică, în vârstă de doar 19 ani, are o viață la care mulți tineri doar visează. Tânăra s-a apucat de muncit de la doar 12 ani, iar acum simte pe deplin gustul succesului.

Andreea Bostănică, în vârstă de 19 ani, a devenit una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. Pare că vârsta este doar un număr pentru ea, reușind să-și formeze o comunitate surprinzătoare de fani în mediul online. Pe contul de Instagram, Andreea are peste trei milioane de urmăritori, iar pe TikTok, peste cinci milioane. Cifrele o motivează pe tânără să muncească și mai mult, dar și să spună lucrurilor pe nume.

Inițial, tânăra din Chișinău s-a făcut remarcată în lumea mondenă prin intermediul muzicii. Aceasta a lansat câteva piese, însă videoclipurile realizate pe rețelele de socializare au fost cele care i-au adus cu adevărat succesul.

Andreea Bostănică, dezvăluiri despre veniturile din cariera de influencer

Cu toate că are un număr de urmăritori impresionant, influencerița a fost ținta mai multor comentarii negative. Asta, în urma stilului luxos de viață pe care îl afișează pe rețelele de socializare. Andreea a luat atitudine și a decis să răspundă criticilor, recunoscând și câți bani face din activitatea sa.

​„Ce să zic dragilor? Voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni. De fapt, cred că mai mult. Ce să faci? Asta e viața. Eu vă iubesc! Dați «hate» în comentarii! Este foarte amuzant, pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei. Mă simt rău și asta este amuzant. Voi, invidioșilor, mi-e milă de voi, sincer! Mi-e milă de voi! Să vă ajute Dumnezeu! Îmi dau seama ce viață tristă aveți. Voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu, în 20 de minute, cât nu faceți voi în trei luni de muncă”, a spus Andreea Bostănică, în mediul online, potrivit Cancan.

De asemenea, tânăra a fost directă și le-a dezvăluit urmăritorilor câți bani câștigă în doar șapte zile, subliniind că ea a muncit de la o vârstă fragedă pentru a ajunge în acest punct.

„Pentru că toată copilăria mea mi-am dedicat-o muzicii, acum îmi permit! Vedeți câte puncte am? Momentan am 2 milioane, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta.

În continuare nu-mi retrag absolut niciun cuvânt, în continuare mi-e milă de oamenii care sunt invidioși”, a spus vedeta.

Citește și: Un tânăr a renunțat la job-ul de corporatist și s-a apucat de TikTok. Cum și-a dublat veniturile

Printr-un calcul simplu, se poate estima că două milioane de puncte pe TikTok reprezintă suma de 20.000 de euro. Astfel, Andreea Bostănică încasează această sumă în doar o săptămână.

Citește și: Influencer pe YouTube sau TikTok, meseria pe care și-o doresc tinerii din România. Cât poți câștiga din această activitate