- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Caz fără precedent! Ce amendă a putut primi o femeie din Reșița care a abandonat o pisică

16 Jul, 23:30 • Bumbeneci Diana
O femeie a primit o amendă fără precedent după ce a abandonat o pisică rănită, în Reșița. Oamenii legii au acționat imediat.
Caz fără precedent! Ce amendă a putut primi o femeie din Reșița care a abandonat o pisică

Amendă fără precedent pentru o femeie de 48 de ani. Aceasta a fost sancționată, după ce a abandonat o pisică rănită, într-o pungă de plastic, pe o stradă din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

Amendă substanțială pentru abandonul unei pisici

Poliţiştii

Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizați despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertății din Reșița, într-o pungă de plastic.

Polițiștii au început verificările și au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reșița.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, din Reșița, care a abandonat, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancționată de poliţiştii de la Protecţia Animalelor, cu 12.000 de lei, maximum prevăzut de lege, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Vezi și: Jobul plătit cu un salariu de 1400 de euro pe lună. Românii care se angajează aici au abonament la clinici medicale private şi posibilitatea de a lucra remote

O femeie de 48 de ani, din Reşiţa, care a abandonat astăzi, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancţionată cu amendă de 12.000 de lei.

Azi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizați despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertăţii din Reşiţa, într-o pungă de plastic.

Imediat, poliţiştii au început verificările şi au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reşiţa.

Pentru fapta comisă, a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 12000 de lei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Amintim că abandonarea animalelor constituie contravenție. Această faptă se sancționează cu amendă între 3.000 și 12.000 de lei. În cazul de față, din fericire, pisica a fost salvată, iar în prezent se află la un adăpost de animale pentru a primi tratamentul de care are nevoie să trăiască în continuare.

Vezi și: Ultimă oră de la NATO! Armata Spaniolă intervine în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult