- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce a pățit o româncă, după ce a plătit 2.600 de lei la un hotel de 4 stele din Eforie Nord. „Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor”

16 Jul, 13:18 • Lupu Alexandra
O româncă care a rezervat o vacanță la un hotel de 4 stele din Eforie Nord a avut parte de un șoc. Este incredibil ce a găsit la cazare.
Ce a pățit o româncă, după ce a plătit 2.600 de lei la un hotel de 4 stele din Eforie Nord. „Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor”

Turiștii încep să se confrunte din ce în ce mai mult cu surprize neplăcute, în momentul în care ajung în vacanță. Acesta este și cazul unei românce, care a avut parte de un șoc în momentul în care a ajuns la cazare, la un hotel de 4 stele din Eforie Nord, pentru care a plătit 650 lei/noapte, relatează dcnews.ro.

Ce a pățit o româncă în Eforie Nord

Pentru patru nopți în Eforie Nord, femeia a plătit 2.600 de lei. Ea a rezervat o cameră triplă cu mic dejun inclus. Ajunsă la cazare, românca a avut parte de un șoc. Turista relatează că, în ciuda faptului că hotelul are 4 stele, nu merită nici măcar 2, iar la final, s-a întrebat cum poate o astfel de unitate să funcționeze încă.

Citește și despre: Ce sumă exorbitantă trebuie să scoată românii pentru o porție de ouă ochiuri în Eforie Nord. Cât de mult au bubuit prețurile pe litoralul românesc

„Hotel de 4 stele care nu merită nici măcar două stele. Încă îmi este greu să accept că ce am găsit acolo poate fi adevărat… Ar fi multe de scris.

Prefer să atașez câteva poze. Trist, trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel încă să mai funcționeze? Cine oferă autorizație să fie clasat ca hotel de 4 stele? Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor… Sunt încă șocată de ce condiții am putut găsi acolo”, povestește turista.

„Menționez că am ales varianta cu camera triplă, care era mai scumpă decât varianta cu pat suplimentar. Știu că e greu de crezut în ce hal își bat joc în continuare. Nu cred că autoritățile în măsură vor face ceva încât hotelul să fie închis, deși noi am făcut reclamație”, completează femeia.

Camera din Eforie Nord
Camera din Eforie Nord

Nici alți turiști nu au fost prea încântați de ce au găsit la hotelul de 4 stele din Eforie Nord.

„Am fost prima dată, dar nu recomand. Hotelul nu-i de patru stele, poate doar două. Mobilier vechi, stricat, fără telefon, are frigider, dar este gol, lenjeria se schimbă doar dacă insiști la cameristă, ospătari obraznici și fără profesionalism, etc. Nu recomand”, a scris un alt turist despre hotelul din Eforie Nord, pe un site de rezervări.

„Acest hotel nu merită cele 4 stele, camera miroase a mucegai, praful nu este șters. Cât despre ospătarii de la restaurant lasă de dorit! Singurul avantaj este mâncarea, care este foarte bună! Nu recomand!”, a fost recenzia altui client.

„Pot spune că bebelușul meu a fost ciupit de gândacii ce i-am găsit în cameră, baia cu un miros puternic neplăcut, chiuveta lăsată cu părul turiștilor ce fuseseră înaintea noastră și multe altele. Am plătit pentru două nopți, dar a doua seară am plecat din cauza condițiilor. În cele două zile petrecute aici, oglinda liftului a fost slăninoasă… Dezamăgitor!”, a spus alt turist despre hotelul din Eforie Nord.

Te-ar putea interesa și: La un restaurant normal din Eforie Nord o porție de cartofi prăjiţi costă 50 de lei. Prima explicaţie a patroanei: „O greşeală!”