- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce comisioane sunt la Revolut. Cât plăteşti, de fapt, atunci când foloseşti cardul

20 Sep, 19:19 • Cornel Ghimeșan
Mulți români și-au făcut un card Revolut pentru numeroasele beneficii oferite, cu toate că se află deja în baza de date a altor bănci. Deşi toate operaţiunile sunt gratis, clienţii trebuie să ştie că sunt şi lucruri care se plătesc.
Ce comisioane sunt la Revolut. Cât plăteşti, de fapt, atunci când foloseşti cardul

Ce comisioane sunt la Revolut. În general, firma își face banii din abonamentele clienților. Acestea sunt de trei tipuri: Plus, cu 14,99 / lună, Premium, cu 24,99 / lună și Metal, cu 54,99 lei/lună. În plus, mai sunt câteva costuri de care să ții seama. În primul rând, atunci când ceri emiterea unui card fizic, va trebui să suporți costurile de livrare. Un alt aspect important este că înlocuirea cardului, în cazul în care îl pierzi pe primul, va duce la cheltuieli de 25 de lei. Cardurile din ediția specială se achită și ele, iar prețurile variază în funcție de ediție. De altfel, și pentru cardurile Revolut Pro este perceput un comision anunțat de companie înainte ca utilizatorul să-l comande, scrie Fanatik.

Clienţii Revolut trebuie să ştie că nu pot scoate mai mult de 800 de lei într-o lună de la bancomat. În afara limitei de valoare, nu poți nici să faci mai mult de cinci astfel de tranzacții într-o singură lună. Dacă depășești limita, se va aplica un comision de 2%.

Revolut s-a lansat în urmă cu 8 ani și de atunci a adunat mai bine de 2,7 milioane de clienți în România.

Citeşte şi: Cine sunt românii care pot plăti factura de curent și gaze la jumătate de preț! Condițiile pe care consumatorii trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de reducere

Taxa de abonament

  • Gratuit.

Adăugare bani

  • Gratuit.

Cu toate acestea, dacă adăugați bani cu un card care nu a fost emis în SEE (de exemplu, un card emis în SUA), sau dacă adăugați bani cu un card comercial, atunci este posibil să vă percepem un mic comision, pentru a ne acoperi costurile.

Primul card Revolut

  • Gratuit (dar se aplică o taxă de livrare).

Carduri Revolut de înlocuire

  • 25 RON per înlocuire (dar se aplică o taxă de livrare).

Card personalizat (proiectați-vă propriul card în aplicația Revolut)

  • Această caracteristică este supusă disponibilității stocului de carduri. Vă vom spune ce comision se aplică înainte să vă comandați cardul în aplicație. Va trebui să plătiți un comision pentru expedierea unui card personalizat (vă vom informa despre acest comision în aplicație).
  • Dacă trebuie să înlocuiți un card personalizat, se aplică același comision.

Card din ediția specială

  • Prețul per card variază în funcție de ediție (se aplică o taxă de livrare). Dacă trebuie să înlocuiți un card din ediția specială și cardul este încă la ofertă, va trebui să plătiți din nou aceeași taxă.

Card Revolut Pro

  • Dacă aveți un cont Revolut Pro și comandați un card Revolut Pro, vă vom arăta ce comision se aplică pentru card înainte de a comanda cardul în aplicația Revolut (se aplică, de asemenea, un comision de livrare – vă vom spune ce comision se aplică înainte de a comanda cardul în aplicație). Cardul Pro nu intră în calcul pentru limita de carduri din planul Personal.

Taxa de livrare pentru cardurile Revolut

  • Vă vom indica ce taxă se aplică pentru livrarea standard sau expres înainte să vă comandați cardul în aplicația Revolut. Taxa de livrare poate varia în funcție de locul în care trimiteți cardul.

Carduri virtuale Revolut

  • Gratuit.

Retrageri de la bancomat

  • Retrageri fără comision până la 5 retrageri de la bancomat sau 800 RON per lună de facturare (oricare limită este atinsă prima), apoi se aplică un comision. Comisionul respectiv este de 2% din retragere, supus unui comision minim de 5 RON per retragere.

Trimitere

Această pagină prezintă plățile pe care le puteți trimite gratuit într-un plan Standard și comisioanele pe care le veți plăti pentru orice alte plăți. Dacă se aplică un comision, vă vom informa în aplicația Revolut, înainte să faceți plata.

Transferuri pe loc către alți utilizatori Revolut

  • Gratuit. Înseamnă orice Transfer instant către orice utilizator Revolut, la nivel internațional.

Plăți locale

  • Gratuit. Înseamnă plățile în moneda de bază, trimise către un cont din țara dvs.

Plăți în Zona unică de plăți în euro

  • Gratuit. Înseamnă plățile în euro trimise într-un cont din afara țării dvs., dar din Zona Unică de Plăți în Euro (cunoscută drept „SEPA”, Single Euro Payments Area). Pentru clienții din Suedia, include aceleași plăți când sunt efectuate în coroane suedeze. Pentru clienții din România, include aceleași plăți când sunt efectuate în lei românești.

Transferuri către carduri

Se aplică un comision pentru transferurile către carduri.

  • Un transfer către card este o plată direcționată către un număr de card non-Revolut acceptat, realizată prin intermediul aplicației Revolut. Acest comision va fi calculat în timp real și vă va fi afișat în aplicație înainte să confirmați plata. Comisionul exact depinde de tranzacție (de exemplu, cât de mulți bani trimiteți și unde). De asemenea, puteți vedea comisioanele noastre în timp real aici.

Toate celelalte plăți internaționale

  • Se aplică un comision pentru plățile internaționale.
  • Acest comision va fi calculat în timp real și vă va fi afișat în aplicație înainte să efectuați plata. De asemenea, puteți vedea comisioanele noastre în timp real aici. Comisionul exact va depinde de moneda în care efectuați transferul și locul unde efectuați transferul, dar se limitează la comisioanele maxime.
  • Înseamnă orice plată internațională (alta decât o plată în Zona unică de plăți în euro, așa cum se specifică mai sus)

Citeşte şi: Lovitură pentru românii care au credite în euro. Ratele cresc din nou, după ce BCE duce dobânda de referință la un record absolut

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult