- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salarii sunt la Dr. Max. Câţi bani câştigă per lună o farmacistă, un diriginte de farmacie şi un PR

22 Oct, 17:10 • Cornel Ghimeșan
Dr. Max este una dintre cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de farmacii din România, motiv pentru care mulți dintre noi s-au întrebat măcar o dată cât câștigă un angajat. Farmacia face, în mod frecvent, angajări, astfel că cei interesați pot aplica pentru mai multe posturi, iar oferta salarială este destul de atractivă.
Ce salarii sunt la Dr. Max. Câţi bani câştigă per lună o farmacistă, un diriginte de farmacie şi un PR

Ce salarii sunt Dr. Max. În România, salariul unei farmaciste diferă în funcţie de oraş, chiar dacă este vorba de angajaţi la acelaşi lanţ farmaceutic. În plus, pe lângă salariul propriu-zis, farmaciştii primesc și alte beneficii, precum bonuri de masă sau alte bonusuri.

Ce salarii sunt Dr. Max

La Dr. Max, salariul este în medie de 2.600 de lei. La acești bani se adaugă și bonurile de masă în valoare de 400 de lei. O farmacistă şefă cu o experienţă de 10 ani de muncă este remunerata cu 3.800 lei. Se adaugă tichete de masă în valoare de 300 lei, dar şi un comision lunar de circa 500 lei pe lună. În cazul unui manager marketing & PR, salariile pot ajunge și la 12.000 de lei la Dr. Max. Un farmacist diriginte ia 4.000 de lei net pe lună şi mai primește și tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei.

Citeşte şi: Bani GRATIS de la stat înainte de sărbători! Cine sunt românii care vor beneficia de sprijin pentru cumpărături

Dr. Max se extinde în continuare, căutând să își construiască o rețea cât mai extinsă la nivel național. De aceea, pe site-urile de specialitate, abundă anunțurile cu privire la locurile disponibile în cadrul companiei. Acest brand a apărut după unirea unei rețele formate din fostele Belladonna, Sensiblu, Punkt şi Arta. A ajuns să fie unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din Europa Centrală şi de Est, cu sute de locații sub acest nume, în mai bine de 90 de orașe de la noi.

Citeşte şi: Situația limită la magazinele Kaufland! Mai multe magazine au fost închise de ANPC: „Te aștepți ca cei ce pretind că sunt cei mai buni, să fie un adevărat exemplu”

Cei care au pus mâna pe afacere sunt Penta Investments, o companie înființată în 1994, în Slovacia, de cehul Marek Dospiva și de slovacii Jaroslav Haščák, Juraj Herko, Martin Kúšik și Jozef Oravkin. Grupul de investiții central-european este și acţionarul majoritar al Fortuna Entertainment Group, operator ceh de pariuri sportive şi jocuri de noroc. În anul 2017, aceștia au preluat în țara noastră companiile Bet Active Concept, Bet Zone, Public Slots şi Slot Arena de la Fortbet Holdings. Ei dețin și lanțul farmaceutic Dr. Max de la noi din țară, dar și din alte state europene.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult