- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu are un angajat la „împinge tava” în Mamaia, în 2024. Se lucrează 6 zile din 7

22 Apr, 12:10 • stefan.vlad
Ce salariu are un angajat la "împinge tava" în Mamaia, în 2024. Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar restaurantele, pensiunile și hotelurile de la malul mării se pregătesc de marea deschidere. Multe localuri au început deja să își caute personal, iar pentru asta oferă salarii măricele, însă zilele libere sunt puține la număr, mai exact una pe săptămână.
Ce salariu are un angajat la împinge tava în Mamaia, în 2024. Se lucrează 6 zile din 7

Ce salariu are un angajat la „împinge tava” în Mamaia, în 2024. Patronii de pe litoral sunt într-o cursa contra cronometru și își caută angajați pentru sezonul estival. La malul mării distracția începe în minivacanța de 1 Mai, așa că numeroase anunțuri de angajare au apărut pe site-urile de profil.

Ce salariu are un angajat la „împinge tava” în Mamaia, în 2024

De exemplu, în Mamaia se caută personal pentru autoservire, iar cerințele job-ului nu sunt unele prea mari. Cei care își doresc să se angajeze aici nu au nevoie de studii superioare și nici de experiență în domeniu.

Autoservirea din zona Butoaie, stațiunea Mamaia, oferă un salariu de 4.000 de lei net/lună pentru un lucrător comercial linie autoservire. Se lucrează 6 zile din 7, cu doar o zi liberă pe săptămână.

De asemenea, în aceeași locație se caută și bucătar, iar acesta este plătit cu 6.500 lei net/lună. Iar programul de muncă este tot de 6 zile pe săptămână. Este nevoie și de ajutor de bucătar, iar cei care vor ocupa acest post pot câștiga 4.000 de lei net/lună, la același program de muncă de 6 zile din 7.

Citește și: Cât costă un meniu pentru o singură persoană la un „împinge tava” din București

Cât câștigă o cameristă în Mamaia

Mamaia e cunoscută ca fiind cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc. O firmă din constanța caută cameriste pentru apartamente în regim hotelier. Programul e de patru ore doar, de la 11 la 15, iar salariul lunar net e de 2.000 de lei.

Toți banii sunt trecuți pe carte de muncă. Mai mult, se asigură transport sau se decontează transport în valoare de 200 de lei și se oferă și bonusuri sau alte beneficii, în funcție de implicare. Nu e necesară experiența, însă un criteriu obligatoriu e deținerea unui permis auto și a unui autoturism.

O cameristă poate să câștige și 3.000 de lei în Mamaia, iar job-ul e part time, de doar patru ore pe zi.