- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce vrea statul de la angajați? Anunțul de angajare este halucinant: „Respect pentru autoritate și ierarhie”

01 Jun, 14:26 • Cornel Ghimeșan
Se pare că cerințele pentru locurile de muncă la stat nu s-au schimbat prea mult din epoca comunistă până în prezent. Iată ce calități trebuie să aibă un candidat pentru acest loc de muncă.
Ce vrea statul de la angajați? Anunțul de angajare este halucinant: „Respect pentru autoritate și ierarhie”

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” a anunțat că își caută personal. Aceștia au scos la concursuri de recrutare pentru două posturi. Este vorba despre un post de asistent medical generalist și despre două posturi de îngrijitor, la Serviciul Asistență Managerială, Compartimentul Secretariat, Relații Publice, Registratură, Arhivă, Administrativ.

Citește și: CFR face anunțul oficial! NU mai sunt bilete pentru litoral și Valea Prahovei!

Una dintre condițiile de angajare impuse de angajator este de-a dreptul halucinantă. Cei care își doresc să ocupe pozițiile respective, trebuie să dea dovadă de „respect pentru autoritate și ierarhie”.

Anunțurile de concurs, bibliografia necesară, atribuțiile pe care le va avea angajatul, dar și toate informațiile pentru potențialii participanți pot fi găsite pe site-ul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav şi pe cel al Consiliului Judeţean Braşov. Mai mult, tot pe acest site pot fi găsite și condiţiile specifice şi cele generale pentru ocuparea posturilor, documentele necesare, calendarul şi modalitatea de desfăşurare a probelor de concurs.

Ce calități trebuie să aibă potențiali angajați

Admiși la proba scrisă și la interviu, vor fi declarați candidații care au reușit să obțină minimum 50 de puncte, dintre cele 100. Nota finală va fi reprezentată de media aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu. Candidații aleși pentru a ocupa posturile scoase la concurs vor fi stabiliți în funcție de notele obținute, ținând cont de ordinea descrescătoare.

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească cei care își doresc să ocupe un loc de muncă sunt destul de diverse precum: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, capacitate de comunicare etc.), dar și să aibă „respect pentru autoritate și ierarhie”, potrivit bizbrasov.ro

Citește și: Extrageri loto joi, 1 iunie. Sunt puse în joc premii de milioane de euro

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult