- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cea mai cumpărată mașină din România este vândută după un an de folosire. Care sunt prețurile cerute de proprietarii de Dacia Spring. „Lumea aștepta să înceapă programul RABLA”

03 Mar, 11:44 • Lupu Alexandra
Dacia Spring este cea mai cumpărată mașină electrică din România. Iată cât cer proprietarii pentru vânzarea autovehiculului după un an de folosire.
Cea mai cumpărată mașină din România este vândută după un an de folosire. Care sunt prețurile cerute de proprietarii de Dacia Spring. „Lumea aștepta să înceapă programul RABLA”

Dacia Spring a fost înregistrată cea mai cumpărată mașină electrică din România, aspect care nu s-a întâmplat în nicio altă piață din Europa. După un an de folosire, proprietarii aleg să vândă autoturismele, susține ziare.com.

Dacia Spring, vândută după un an de folosire

Cea mai cumpărată mașină electrică din țară este vândută după un an de folosire. Modelul este cel care a marcat un moment important, având în vedere că, pentru a doua oară de la lansare, acesta a ajuns în topul celor mai căutate la nivelul statului român. În piața din Europa nu a fost raportată nicio altă marcă de vehicule electrice care să fi reușit să înregistreze vânzările record pe care Dacia Spring le-a obținut.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: A apărut clasamentul celor mai bine vândute mașini electrice. Dacia Spring se află pe locul 7 la nivel european

Modelul a profitat de creșterea ritmului de producție. În ultima lună a anului trecut, Dacia a înregistrat un număr de 5.243 de înmatriculări. În această cifră se încadrează inclusiv mașinile Spring, reprezentând un număr de 1.804 de unități. Vânzările sunt unele record, având în vedere că marca menționată este una suficient de populară la nivel european. La nivelul rețelelor sociale, o nouă temă a apărut pe baza acestor mașini electrice. Mai mulți proprietari aleg să le vândă după un an de la folosire, iar prețul cerut este un subiect de discuție.

„Mulți ați postat că vindeți mașina. A reușit să vândă cineva mașină de 1 an la 8000-10000 km la prețurile cerute de 12.000-13.500 de euro?”, întreabă un șofer în cadrul rețelelor de socializare.

În secțiunea de comentarii, mai mulți dintre proprietarii mașinilor Dacia Spring au dat un răspuns despre prețurile de vânzare. Unul dintre internauți a menționat că autovehiculele din această marcă s-au vândut și la 14.000 euro, însă este nevoie de multă răbdare. Acesta nu a ezitat să menționeze că multe dintre mașini sunt duse și vândute direct în Germania, pe minim 15-16.000 euro. Pe de altă parte, sunt proprietari care așteaptă programul RABLA.

Dacia Spring, cea mai bine vândută mașină electrică
Dacia Spring, cea mai bine vândută mașină electrică

„S-au vândut si la 14K. Depinde ce răbdare ai.De obicei cele pe la 12K sunt duse direct in Germania și vândute pe 15-16K minim.Momentan lumea aștepta să înceapă programul rabla + si speră să prindă una din cele care au rămas pe stoc (la preț bun), de la comenzile care nu au prins voucher, deci sunt mai puțini cumpărători pentru moment.

După ce revine programul, cei care realizează că au de așteptat intre 6 si 8 luni după una nouă, sau vor range mai mare dar nu vor mașina cheală, o să cumpere SH varianta de 45hp”, spune un internaut.

Citește și: Problemele întâmpinate de șoferul unei Dacia Spring nou-nouță: „Am parcat vehiculul cu un nivel de încărcare de 19%. Seara era doar 10%”