- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CFR anunță trafic feroviar afectat de ninsori. Lista trenurilor de călători cu întârzieri, din cauza restricțiilor impuse de vreme

20 Jan, 15:01 • Bumbeneci Diana
Traficul feroviar CFR afectat de ninsori și viscol! Lista trenurilor de călători cu întârzieri, din cauza restricțiilor impuse de vreme
CFR anunță trafic feroviar afectat de ninsori. Lista trenurilor de călători cu întârzieri, din cauza restricțiilor impuse de vreme

CFR anunță că sunt întârzieri la mai multe trenuri, după ce mai multe restricții au fost impuse pe anumite sectoare de cale ferată, din cauza viscolului și ninsorii.

CFR confirmă primele întârzieri din cauza zăpezilor

Sunt impuse restricții de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată de pe raza regionalelor Iași și Craiova, din cauza ninsorii și a viscolului, iar între Dârste și Predeal tensiunea în linia de contact este întreruptă pe un fir, a anunțat sâmbătă dimineața compania CFR SA.

CFR SA anunță că, sâmbătă dimineața, circulația feroviară se desfășoară în condiții de iarnă, în special pe raza Sucursalelor Regionale Iași, Galați, Craiova, Constanța, București și Brașov, din cauza vântului puternic, ninsorii, viscolului și temperaturilor scăzute.

CFR
CFR

Pe raza SRCF Iași, din cauza ninsorii și a viscolului, pe distanța Leșu Ilvei – Poiana Ilvei și Lunca Ilvei – Coșna se circulă cu restricție de viteză de 50 km/h.

Pe raza SRCF Craiova, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt puternic), pe distanța Drăgănești – Fărcașele (ambele fire de circulație) se circulă cu restricție de viteză de 30 km/h.

Pe raza SRCF Brașov, pe distanța Dârste – Timișul de Sus – Predeal, pe firul II este întreruptă tensiunea în linia de contact. Se intrevine pentru remediere cu drezina pantograf, circulația trenurilor realizându-se pe fir I, cu repercursiuni minime.

Personalul CFR SA intervine în zonele unde se înregistrează probleme și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor, anunță compania.

Citește și: Marcel Ciolacu, noi declarații despre protestele din România. „Ce îmi pare rău este că s-a pornit un fel de război între agricultori, transportatori și autorități”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult