- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cine e cea mai bogată soție de fotbalist din România. A fost surprinsă la volanul unui bolid de 300 de mii de euro în centrul Capitalei

21 Jun, 22:43 • Cornel Ghimeșan
Cine e cea mai bogată soție de fotbalist din România. Viviana și Mirel Rădoi au o relație superbă de mai bine de douăzeci de ani și sunt părinții a trei copii, un băiat și două fete.
Cine e cea mai bogată soție de fotbalist din România. A fost surprinsă la volanul unui bolid de 300 de mii de euro în centrul Capitalei

Viviana Rădoi e considerată cea mai bogată soție de fotbalist. Recent, tânăra a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux, în valoare de 300.000 de euro. Financiar, își poate permite orice, oricând, însă cu toate acestea duce o viață absolut normală. Nu angajează oameni care să facă cumpărăturile pentru ea, ci preferă să se ocupe singură de asta.

Citește și Nimeni nu a știut! Ce a putut să facă Vica Blochina cu pensia alimentară de 10.000 de euro de la Pițurcă

Cine e cea mai bogată soție de fotbalist din România

Cine e cea mai bogată soție de fotbalist. Viviana a fost fotografiată de curând la volanul unei mașini ce valorează cât un apartament într-o zonă de lux a Bucureștiului. Potrivit imaginilor realizate de Spynews, și-a parcat cu mare grijă bolidul de lux, Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de euro, în fața imobilului, iar apoi a fost ajutată să ducă cumpărăturile în casă.

Povestea de dragoste dintre Viviana și Mirel Rădoi

Viviana și Mirel Rădoi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea sportului. Fostul selecționer și partenera lui de viață nu sunt prea deschiși în a vorbi publicului larg despre relația lor. Cei doi s-au căsătorit religios în 2002 și au fost nevoiți să facă și cununia civilă câțiva ani mai târziu fiindcă arabii care patronau echipa la care se transferase i-au impus să vină în țara lor doar cu acte legale.

Cei doi au făcut cununia civilă în mare secret ca să nu dea naștere altor comentarii.

„În 2009, Rădoi a fost învoit din cantonamentul pentru a spune “Da” la starea civilă. Baieții aveau un meci amical cu Croația și lipsa lui Mirel a surprins un pic întrucât el era foarte serios la antremente, iar Piti, care era antrenor atunci, era cunoscut ca un adept al disciplinei. La întoarcere, jucătorul nu a suflat o vorbă, însă imediat s-a aflat că el a fost pus să se însoare de urgență de către arabii de la Al Hilal, care i-au zis că îl primesc la echipă, numai dacă este căsătorit cu acte”, au spus persoane de la Națională la acea vreme.

Citește și Sumele colosale încasate de vicepremierul Marian Neacșu, doar din două ședințe lunare ale Exim Banca Românească

Mirel Rădoi a fost împins de la spate de șeici să se însoare și cu acte. Gigi Becai a confirmat mai târziu această informație. „L-am cununat pe Rădoi pentru că nu avea actele făcute. El nu avea făcută decât cununia religioasă, dar pe asta civilă nu o făcuse. Eu i-am spus atunci că nu are nicio importanță cununia civilă. Este important să fii legat în fața lui Dumnezeu. De aceea am decis să îl cunun numai la biserică. Nu a fost emoționat, râdea cu noi. Acolo nu zice nimic de Dumnezeu. Ceremonia de cununie civilă este ceva comunist”, spunea Becali la acea vreme.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult