- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Circulație închisă în Pasajul Unirii. Anunţul făcut de Brigada Rutieră

27 Feb, 12:23 • Fundeanu Madalina
Trafic rutier restricționat în Pasajul Unirii din București. Se fac lucrări de întreţinere a tunelului.
Circulație închisă în Pasajul Unirii. Anunţul făcut de Brigada Rutieră

Traficul rutier va fi restricţionat în Pasajul Unirii din Bucureşti, timp de două nopţi, pentru lucrări de întreţinere a tunelului, anunţă Brigada Rutieră, conform știripesurse.ro.

Trafic restricționat în Pasajul Unirii din București

„În nopțile de marți spre miercuri (27/28 februarie a.c.) și de miercuri spre joi (28/29 februarie a.c.), în intervalul orar 23.00 – 05.30, circulația tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricționată în vederea derulării unor operațiuni de întreținere a tunelului rutier.

Astfel, în noaptea de 27/28 februarie a.c., activitățile vor fi desfășurate pe sensul de mers dinspre bd. Dimitrie Cantemir către Piața Universității, iar în noaptea de 28/29 februarie a.c., aceleași operațiuni vor fi realizate pe sensul opus de circulație, respectiv dinspre Piața Universității către bd. Dimitrie Cantemir”, informează Brigada Rutieră.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor de vehicule: să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere amplasate în zonă și să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo rutiere.

Ai mai putea fi interesat și de: Packeta România: Românii plasează comenzi de ordinul zecilor de mii pe zi, în marketplace-urile din Asia, în special din China. Volumul livrărilor cross-border s-a dublat anul trecut

Pasajul Unirii
Pasajul Unirii

Primăria Sectorului 4 a semnat contractul pentru reabilitarea planșeului de la Piața Unirii

Primăria Sectorului 4 a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a planșeului de la Piața Unirii cu Asocierea Construcții Erbașu, Bogart, Concrete Design Solutions, valoarea fiind de circa 800 de milioane de lei, conform HotNews.

Anul acesta se va face proiectarea și se va obține autorizația de construire, iar în 2025 va fi deschis șantierul, a anunțat primarul Daniel Băluță. Lucrările vor dura 2 ani, iar traficul va fi închis pe tronsoane. Parcul va fi afectat de lucrări, arborii fiind relocați, dar la final spațiul verde va fi reamenajat. Circulația metroului nu va fi afectată, a declarat Băluță.

Parcul din această zonă va fi afectat de șantier și organizarea de șantier.

„Arborii din parc vor fi relocați urmând ca întregul spațiu verde să fie refăcut la final”, a explicat Băluță.

Fântânile arteziene din piață vor fi demontate, depozitate pe perioada lucrărilor și apoi remontate.

Vezi mai multe știri: Drumul de Legătură Timișoara-A1: O nouă contestație din partea Strabag. Obras (Spania) nu ar îndeplini critieriile de experiență