- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Clinica Dr. Felix Hair Implant te așteaptă cu servicii de transplant de păr Q-FUE

07 Nov, 15:10 • Bumbeneci Diana
Clinica Dr. Felix Hair Implant te așteaptă cu servicii de transplant de păr Q-FUE

Implantul de păr reprezintă o soluție pentru mulți dintre bărbați, însă foarte puțini reușesc să meargă să realizeze această intervenție. Fie din cauza lipsei cunoștințelor despre acest domeniu, fie din cauza situației financiare ori a altor aspecte, tot mai mulți bărbați trăiesc cu insecurități legate de păr. Nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu părul tău! Transplantul de păr nu a fost niciodată mai eficient! Clinica Dr. Felix Hair Implant te așteaptă cu servicii premium pentru a efectua astfel de intervenții.

Clinica este una recunoscută, a cărui prag a fost călcat de peste 5500 de pacienți. Mulțumirea lor a adus satisfacere clinicii, iar din dorința de a se dezvolta tot mai mult, a reușit să soluționeze rapid transplantul de păr printr-o tehnică minim invazivă. Este vorba despre transplant de par Q-FUE realizat deci prin tehnica Quality FUE, una perfecționată la noi în țară. Această tehnică reprezintă una din cele mai bune soluții în ceea ce privește restaurarea capilară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Se folosesc alături de intervenția în sine, protocoale și terapii unice ce pot asigura un transplant de păr realizat la înalte standarde.

Dr. Felix Hair Implant este cu siguranță locul în care merită să mergi. Medicii ultraspecializați reușesc să redea aspectul 100% natural al părului. Rezultatul este unul incredibil, fără să necesite recuperare, fără dureri și, mai ales, fără cicatrici. Clinica este prima care a realizat cu succes reconstrucția capilară în ceea ce privește pacienții cu piele grefată și cicatrici post arsură, cât și transplantul de păr între doi pacienți compatibili. Reintegrarea socială devine mult mai simplă, iar aspectul tău unul natural.

Echipă medicală ultraspecializată

Medicii din cadrul clinicii sunt ultraspecializați în acest domeniu, reușind să le ofere pacienților bune rezultate. Tehnica Quality FUE este una dezvoltată la noi în țară, care activează și în clinici renumite din Geneva, Paris sau Amsterdam. Peste 14 ani de experiență recomandă clinica, alături de medici care au introdus și perfecționat în România tehnica extracției și transplantării manuale a unităților foliculare.

Transplantul de păr de calitate garantată și prețurile accesibile sunt doar câteva dintre avantajele pe care le găsești la această clinică. Poți face o estimare de preț printr-o consultație online, așadar nu ești nevoit să te deplasezi în cadrul acesteia. Totul se poate desfășura telefonic, iar pentru mai multe detalii poți citi pe site-ul drfelixhairimplant.ro.

Fără dureri sau sângerări

La această clinică poți scăpa complet de aspectele negative ce țin de transplantul de păr. Totul se realizează în bune condiții, iar pacientul are parte doar de avantaje. Recuperarea este imediată, nu există dureri sau sângerări și poți uita de cicatrici.

Rezultatul final este unul mulțumitor pentru fiecare pacient în parte, acesta fiind tratat în bune condiții. Din pagina oficială poți solicita o primă programare pentru a afla și costurile implicate. Te poți programa folosind unul dintre numerele de telefon ori poți discuta la adresa de e-mail [email protected].

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult