- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Compania aeriană Dan Air adaugă 3 destinaţii noi pentru români. Care va fi programul zborurilor 

01 Feb, 09:28 • Fundeanu Madalina
Dan Air introduce destinații noi în programul de vară al zborurilor din România. Începând cu data de 31 martie și până pe 26 octombrie, DAN AIR va avea zboruri spre Madrid, Bologna și Milano (Bergamo).
Compania aeriană Dan Air adaugă 3 destinaţii noi pentru români. Care va fi programul zborurilor 

Compania aeriană Dan Air adaugă trei destinaţii noi în programul de vară al zborurilor din România. Astfel, începând din acest an, Dan Air va include zboruri către 11 destinaţii din Europa, de pe Aeroportul Internaţional George Enescu din Bacău, conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN.

Dan Air introduce destinații noi în programul de vară al zborurilor din România

Începând cu data de 31 martie și până pe 26 octombrie, DAN AIR va avea zboruri spre Madrid, Bologna și Milano (Bergamo).

„Am promis atunci când am venit prima dată pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău, că avem de gând să stăm o perioadă lungă de timp și iată că ne ținem promisiunea.

Am identificat noi destinații mult dorite de băcăuani și le-am inclus în programul nostru, tocmai pentru a le oferi șansa să călătorească rapid și confortabil și să se revadă mai des cu cei dragi. De asemenea, am crescut frecvențele pentru rutele deja existente, pentru ca fiecare călător să își poată organiza vizitele sau vacanțele cu ușurință.

Dorim să le arătăm pasagerilor din Bacău și nu numai că DAN AIR este un partener de călătorie de încredere. Așteptăm să îi vedem în număr cât mai mare la bordul aeronavelor noastre!”, a declarat Matt Ian David, CEO DAN AIR, potrivit celor relatate de Ziarul de Bacău.

Ai mai putea fi interesat și de: Studiu: Creștere-record a tranzacțiilor efectuate prin Revolut în anul 2023 față de 2022. Clienții Revolut au cheltuit cel mai mult pe mărfuri nealimentare

Compania aeriană Dan Air
Compania aeriană Dan Air

Dan Air va efectua zboruri din Bacău către următoarele destinații:

  1. Londra (Luton) în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică;
  2. Bruxelles în fiecare luni, miercuri și vineri;
  3. Roma în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică;
  4. Catania în fiecare joi și duminică;
  5. Torino în fiecare marți, joi și sâmbătă;
  6. Barcelona în fiecare miercuri, vineri și duminică;
  7. Dublin în fiecare marți, joi și sâmbătă;
  8. Liverpool în fiecare joi și duminică;
  9. Bologna în fiecare marți și sâmbătă;
  10. Madrid în fiecare marți și sâmbătă;
  11. Milano (Bergamo) în fiecare luni, vineri și duminică.

Vezi mai multe știri: Un colegiu din Buzău are de plătit daune morale în valoare de 3.000 de euro unui elev. Tânărul primise 2 la purtare pentru o postare pe Facebook