- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum a ajuns să fie porumbul fiert o delicatesă pe plajele din Mamaia! Care e diferența de preț comparativ cu Neptun

25 Jul, 13:17 • Cornel Ghimeșan
Este deja cunoscut faptul că prețiurile din Mamaia sunt cu mult peste media de pe litoralul românesc, însă se pare că sunt anumite servicii și produse care au un preț dublu. Banalul porumb fiert a ajuns să fie o delicatesă pe plaje.
Cum a ajuns să fie porumbul fiert o delicatesă pe plajele din Mamaia! Care e diferența de preț comparativ cu Neptun

Stațiunea Mamaia, una dintre „perlele” litoralului românesc a ajuns să fie evitată pe cât posibil de turiști, în principal din cauza prețurilor uriașe aplicate de operatorii economici. Sumele pe care românii trebuie să le scoată din buzunar pentru câteva zile de vacanță sunt comparabile cu stațiunile din străinătate, iar calitatea serviciilor lasă de dorit. Nici măcar banalul porumb fiert nu mai are un preț acceptabil, cel puțin dacă privim comparativ cu ceea ce se întâmplă cu acest produs în alte stațiuni de pe litoralul românesc.

Citește și: Decizie radicală. Lidl, Carrefour, Mega Image, Penny, Kaufland sau Auchan, primele supermarketuri obligate să reducă prețurile. Ce alimente vor fi mai ieftine

Un turist din București a povestit pe rețelele de socializare că a trebuit să cheltuie 20 de lei pentru un porumb fiert, în timp ce la Neptun prețul este la jumătate. Conform datelor oferite de B1TV, pentru acest produs în cea de-a doua staține trebuie să plătești doar 10 lei.

Separat de prețurile mult mai accesibile, stațiunea Neptun mai iese în evidență și prin faptul că oferă o atmosferă mult mai liniștită și mai primitoare, cadrul natural fiind unul excepțional. Date fiind aceste aspecte, cei mai mulți dintre turiști se orientează către alte stațiuni, renunțând la Mamaia, care se dovedește a fi o dezamăgire pentru cei mai mulți dintre ei.

Mamaia, o adevărată dezamăgire

Un turist din Cluj, criticul de modă Ștefan Farrell, și-a organizat o vacanță la Mamaia, iar experiența i-a lăsat un gust amar. Acesta s-a declarat extrem de nemulțumit de ceea ce a găsit în celebra stațiune. Cu toate că se presupunea că luxul ar trebui să fie la el acasă, ceea ce este la fața locului nu cadrează deloc cu așteptările.

„Weekendul de la celebra stațiune Mamaia, după o pauză de peste 15 ani, nu a putut decât să îmi lase un gust amar, de parcă m-am întors intr-o altă era. Poate și pe vremea lui Ceaușescu era mai fain, din ce am văzut în Nea Mărin miliardarul.

Cert este că toată Constanța plânge după primarul Mazăre. Mă întreb, chiar nu le e rușine? Să lase în paragină stațiunile din care ar putea construi un imperiu. Unde sunt banii din turism? Ce am ajuns… Nu mă mir că după un weekend în care cheltui 1000 euro pe nimic, romanii care își strâng banii de vacanță un an de zile aleg să meargă în alte tari precum Bulgaria, Grecia etc. Români, salvați turismul! Salvați Constanta! D-le Klaus Iohannis dvs unde va duceti în vacanță?”, a relatat Farrell, citat de stiridecluj.ro.

Alte articole:  Canicula afectează mersul trenurilor. 13 intervale de cale ferată sunt afectate. Anunțul făcut de CFR: „Temperatura la nivelul șinei ajunge la 50 de grade Celsius”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult