- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum a rămas Jean Paler fără toți banii de pe card. Hoții nu au avut milă de actorul în vârstă de 70 de ani

29 Apr, 15:46 • Bumbeneci Diana
Jean Paler a rămas fără banii de pe card. Hoții i-au furat actorului tot ce avea pe card.
Cum a rămas Jean Paler fără toți banii de pe card. Hoții nu au avut milă de actorul în vârstă de 70 de ani

Actorul de comedie Jean Paler (70 de ani) a picat victimă a unei infracțiuni cibernetice. Marele om de cultură a recunoscut că a rămas fără toți banii pe care îi avea pe un card.

Jean Paler a fost jefuit

Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător.Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă la banca BRD Groupe Societe Generale, unde am un cont deschis, și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva!!! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris Jean Paler în primă fază pe Facebook.

Ai mai putea citi și: Toți românii trebuie să știe! Ce se întâmplă cu toate cardurile de energie și cine NU mai are voie să le utilizeze

Jean Paler
Jean Paler

Actorul povestește și a încercat să facă un formular și să transmită că nu recunoaște tranzacțiile. Șansele ca actorul să mai recupereze banii pierduți brusc sunt foarte mici. Cu toate acestea însă, Jean Paler speră că se va face dreptate.

„Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile. Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe.Durează tot între 2 și 35 de zile lucrătoare.

Sistemul lor de securitate merge foarte prost. Șanse, ca să-mi recuperez banii, sunt minime. Tranzacțiile sunt către o firmă de jocuri de noroc, de pariuri, dar nu se poate lua legătura cu ei.Am tot încercat și nu ai cum să dai de ei, e totul online. N-am închis un ochi, azi-noapte, de supărare. Este cardul pe care, de fapt, eu primesc pensia acolo”, a spus Jean Paler.

Ai mai putea citi: 1 milion de români primesc salarii mai mari. Cu cât ar putea crește veniturile lunare dacă Guvernul aprobă proiectul

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult