- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum ajunge un organizator de expoziții să câștige și 1600 de euro pe lună. Jobul pus la bătaie în 2024

04 Jan, 10:45 • Bumbeneci Diana
Un organizator de expoziţii şi târguri câştigă între 1.400 şi 1.600 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Cum ajunge un organizator de expoziții să câștige și 1600 de euro pe lună. Jobul pus la bătaie în 2024

Un organizator de expoziții și târguri în România este persoana responsabilă pentru planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentelor expozitionale și de târguri. Aceste evenimente pot acoperi o gamă largă de industrii și domenii, inclusiv tehnologie, afaceri, turism, arte și cultură, sănătate, industria alimentară și multe altele.

Rolul principal al unui organizator de expoziții și târguri este să faciliteze întâlnirea între expozanți și vizitatori, oferind un cadru în care companiile sau persoanele interesate pot prezenta produsele, serviciile sau inovațiile lor, să interacționeze cu potențiali clienți sau parteneri de afaceri și să își promoveze marca. Organizatorii de expoziții și târguri se ocupă de aspecte precum rezervarea spațiilor de expoziție, promovarea evenimentului, gestionarea logisticilor etc.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: „Candidatul ideal are nevoie de abilităţi solide de management şi organizare, experienţă extinsă în domeniul expoziţiilor şi capacitatea de a interacţiona eficient cu oamenii.”

Vezi și: Jobul de quality analyst cu o limbă străină a cucerit românii pe final de 2023. Cum te poți angaja pe bani frumoși

În România, există mai mulți organizatori de expoziții și târguri care operează în diverse sectoare și industrii, și aceștia joacă un rol important în stimularea afacerilor și a schimburilor comerciale.

organizator de expoziții
organizator de expoziții

Un angajat pe poziţia de organizator de expoziţii şi târguri are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.600 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online bestjobs.

Un organizator de expoziţii şi târguri coordonează şi implementează evenimente care aduc împreună expozanţi şi vizitatori. Candidatul ideal va coordona proiecte majore, având un rol cheie în planificare, implementare şi gestionare. Are nevoie de abilităţi solide de management şi organizare, experienţă extinsă în domeniul expoziţiilor şi capacitatea de a interacţiona eficient cu oamenii. Oportunitatea este potrivită pentru profesioniştii cu expertiză în domeniul expoziţional. Oferta salarială este de 1.400 – 1.600 euro net”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, tichete de masă, prime de sărbători şi program flexibil.

La ora actuală, doar 120 de posturi vacante pentru poziţia de organizator de expoziţii şi târguri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara etc.

Poți citi: Jobul de responsabil de livrări cucerește tot mai mulți români. Cât câștigă un astfel de angajat în 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult