- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul de quality analyst cu o limbă străină a cucerit românii pe final de 2023. Cum te poți angaja pe bani frumoși

02 Jan, 15:40 • Bumbeneci Diana
Un quality analyst cu o limbă străină câştigă între 1.300 şi 1.800 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul de quality analyst cu o limbă străină a cucerit românii pe final de 2023. Cum te poți angaja pe bani frumoși

Un Quality Analyst (Analist de Calitate) cu o limbă străină în România este, în general, un profesionist care are responsabilitatea de a asigura calitatea în cadrul unui proces sau serviciu, având cunoștințe avansate într-o limbă străină specifică. Aceasta poate include multiple domenii de activitate, cum ar fi servicii de customer support, testare software, traduceri, sau alte activități în care comunicarea într-o limbă străină este esențială.

Ce prevede jobul de quality analyst

Pentru rolul de quality analyst cu o limbă străină sunt căutaţi profesionişti în analiza calităţii, cu competenţe excelente de limbi străine. Cele mai cerute limbi străine, pe lângă engleză, sunt portugheza, spaniola, germana, franceza, italiana, araba, olandeza sau daneza”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: „Pentru rolul de quality analyst cu o limbă străină sunt căutaţi profesionişti în analiza calităţii, cu competenţe excelente de limbi străine. Cele mai cerute limbi străine, pe lângă engleză, sunt portugheza, spaniola, germana, franceza, italiana, araba, olandeza sau daneza.”

Un angajat pe poziţia de quality analyst cu o limbă străină are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

quality analyst
quality analyst

„Pentru rolul de quality analyst cu o limbă străină sunt căutaţi profesionişti în analiza calităţii, cu competenţe excelente de limbi străine. Cele mai cerute limbi străine, pe lângă engleză, sunt portugheza, spaniola, germana, franceza, italiana, araba, olandeza sau daneza. Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în analiza calităţii în industria serviciilor şi să fie capabil să ofere feedback detaliat şi soluţii pentru îmbunătăţirea performanţei. Beneficiile includ pachet salarial atractiv, formare continuă şi oportunităţi de avansare în carieră. Oferta salarială este între 1.300 şi 1.800 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă are și numeroase beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Este vorba despre bonus de performanţă, abonament servici medicale, cursuri şi traininguri, precum şi program flexibil.

La ora actuală, 1.081 de posturi vacante pentru poziţia de quality analyst cu o limbă străină sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi etc.

Poți citi azi și: Se schimbă radical vremea după Anul Nou. Meteorologii anunță o nouă prognoză pentru 4 săptămâni

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult