- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată casa de 1 milion de euro a Andrei și a lui Cătălin Măruță

31 May, 16:10 • Andrei Alina
Andra și Cătălin Măruță s-au mutat în 2018 într-o casă cu etaj din Capitală. Pentru locuința aflată în în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa, cei doi ar fi plătit un milion de euro.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. S-au căsătorit la Târgu-Jiu și au împreună doi copii, pe Eva și David.

„Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil”, mărturisea Andra.

Citește și: Vești excelente pentru românii care au sau au de gând să-și ia credit de locuință. Nu vor mai fi obligați să își asigure casa în orice condiții

 

Cum arată casa de 1 milion de euro a Andrei și a lui Cătălin Măruță

Din 2018, familia Măruţă trăieşte într-o casă la care multă lume doar poate visa. Locuința este situată în Pipera, aproape de Zoo Băneasa, scrie Fanatik.

În imagini postate pe Tik Tok de fiica celor doi, Eva, se poate observa că locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară, iar curtea are un gazon generos. De asemenea, are și piscină în curte.

Citește și: Cum să te îmbogățești din propria casă. Cele mai simple metode prin care românii pot câștiga mai mulți bani

La interior, casa este mobilată în stil industrial, mai rece. Livingul este foarte spațios, camerele sunt foarte luminoase, un perete întreg fiind din cărămidă în culori închise.

Andra și soțul ei au fiecare contract cu postul Pro TV, el pentru emisiunea pe care o prezintă de luni până vineri, ea pentru postul de jurat de la Românii au talent. Conform informațiilor din presă, el primește o sumă de 17 000 de euro pe lună, iar ea 16 000 de euro.