- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată un penthouse de un milion de euro din Cluj-Napoca. Are 200 de metri pătraţi, şapte camere şi lift privat FOTO

14 Feb, 17:23 • Cornel Ghimeșan
Un impresionant penthouse a fost recent scos la vânzare în prestigiosul cartier Bună Ziua din Cluj-Napoca, oferind un paradis urban la un preț uimitor de un milion de euro. Cu 200 de metri pătrați utili și o terasă impresionantă de 250 de metri pătrați, această proprietate este perfect proiectată pentru confort și lux, oferind nu mai puțin de șapte camere spațioase, ideale pentru toate nevoile tale.

Cum arată un penthouse de un milion de euro din Cluj-Napoca. Lux absolut în inima municipiului Cluj-Napoca! Acest penthouse extraordinar, disponibil acum pe piața imobiliară cu un preț uimitor de un milion de euro, este amplasat în cartierul Bună Ziua şi îți oferă o experiență rezidențială fără precedent. Cu 200 de metri pătrați utili și o terasă impresionantă de 250 de metri pătrați, această proprietate este într-adevăr un paradis urban.

Cum arată un penthouse de un milion de euro din Cluj-Napoca

De la cele trei dormitoare elegante la spațiile generoase de living și dining, și până la bucătăria modernă, acest penthouse este un adevărat spectacol al designului interior de înaltă clasă. În plus, vei găsi o zonă de divertisment complet echipată cu echipamente audio-video de cea mai bună calitate, precum și spații de lucru pentru a-ți desfășura activitățile într-un cadru rafinat. Cu un lift privat ce asigură accesul direct în apartament, și o terasă expansivă care oferă posibilitatea de a te relaxa în aer liber, de a organiza seri de grătar sau de a te bucura de o zonă de lounge acoperită, acest penthouse este visul oricărui cumpărător avizat.

Citeşte şi: Vila Lac 1, modernizată cu 56 de milioane de euro. Se așteaptă semnătura lui Marcel Ciolacu ca proiectul să intre în vigoare

„Acest penthouse luxos de 200 de metri pătrați utili, completat de o terasă spațioasă de 250 de metri pătrați, oferă o experiența rezidențială impresionantă. Prin cele 7 camere spațioase acest penthouse oferă o varietate de zone funcționale și de relaxare: 3 dormitoare elegante, spații de living și dining, bucătărie modernă, o zonă de divertisment dotată cu echipamente audio-video de înaltă calitate, spații de lucru. Accesul în penthouse se realizează cu un lift privat. Terasa expansivă: oferă spațiu pentru relaxare în aer liber, grătar și chiar o zonă de lounge acoperită”, se arată în anunțul de vânzare, conform Ziua de Cluj.

Citeşte şi: O nouă schemă de ajutor de stat de 450 de milioane de euro! Ministerul Finanțelor face anunțulâ

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult