- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum să alegi accesoriile pentru stilizările tale? 3 sfaturi

26 Apr, 10:52 • Lupu Alexandra
Te interesează să ai în fiecare zi ținute de nota 10? Iată 3 sfaturi pentru alegerea accesoriilor.
Cum să alegi accesoriile pentru stilizările tale? 3 sfaturi

În moda feminină, accesoriile, precum genți și portofele, oferă posibilitatea de a stiliza ținutele și de a sublinia propriul caracter, dar și pentru a crea un look impecabil. Pentru ca o ținută să fie convingătoare, este important să subliniezi stilul dorit cu accesoriile potrivite. Dacă alegi o geantă damă potrivită, nu numai că îți pui în scenă aspectul, ci te și concentrezi asupra caracterului tău individual. Iată cele mai bune 3 sfaturi despre cum să alegi accesoriile pentru stilizările tale și cele mai potrivite.

E confirmat că nicio femeie nu pleacă de acasă fără o geantă. Acest accesoriu oferă spațiu de depozitare pentru lucruri importante precum portofel, telefon mobil, batiste sau make-up. Cele mai multe dintre doamnele ce pun preț pe stil, confort și aspect au chiar și o geantă preferată în dimensiunea perfectă și pe care o poartă cu maximum de plăcere aproape zi de zi.

Cel puțin o geantă damă de înaltă calitate nu trebuie să lipsească din dulapul tău. Aceasta ar trebui să fie de la un brand celebru precum Hugo, Moschino, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Michael Kors, astfel de piese sunt declarații de bun gust. Cusăturile bine realizate și designul atemporal sunt detalii ce asigură că geanta selectată este de calitate și atrage privirile admirative. Ideal ar fi să ai acasă o selecție de genți de damă pentru a stiliza orice ținută.

Cum să stilizezi geanta damă verde la ținutele tale?

Spre exemplu, geanta verde este o tendință la modă.  Se evidențiază prin culoarea dominantă și cu greu este trecută cu vederea, fiind disponibilă în toate formele și din materiale de calitate. Poți alege genți mici din piele pentru seară și o geantă damă de umăr practică pentru birou și zi cu zi. Potrivit psihologiei culorilor, verdele reprezintă fericirea și mulțumirea. Putem fi de acord cel mai târziu în vară cu această tendință de modă, pentru că gențile de damă verzi sunt accentul care aduce exact stilizări în fiecare ținută, oricât de simplă ar fi.

Cum să stilizezi geanta damă violet la ținutele tale?

Asocierea dintre o rochie de seară mov și o geantă damă mov este excelentă pentru o ținută contemporană și în afara serviciului. Completează-ți look-ul cu sandale mov cu toc din satin. Combinația dintre un palton roz și o geantă de damă mov atinge echilibrul perfect în stilizarea ținutei. Completează-ți ținuta cu mocasini cu platformă din piele în nuanța aurie. Un trenci cafeniu și geantă mov creează un look super lejer, dar cosmopolit. O astfel de stilizare este mereu în tendințe și îți poate flata personalitatea.

Pantofii roșii din piele sunt o alegere inteligentă pentru a completa această ținută. O rochie teacă neagră și o geantă mov este o combinație grozavă și ar trebui să le ai în arsenalul tău casual. Această ținută este completată perfect cu pantofii negri de piele întoarsă. O altă combinație interesantă, poate fi o haină roșie și o geantă mov pentru un ansamblu casual. Pantofii din piele întoarsă burgundy sunt o alegere inteligentă pentru a completa această ținută.

Ce zici de un portofel damă pentru stilizarea ținutelor tale?

O femeie modernă nu își dorește doar să fie îmbrăcată la modă și frumos, ci va încerca să aleagă și accesoriile potrivite pe care să le stilizeze la ținutele sale. Portofelele și gențile de damă din piele vor fi un detaliu important de stilizare pentru fete și femei. Prin urmare, dacă vei alege un portofel damă pe answear.ro vei putea să-ți creezi multe look-uri și să-ți stilizezi ținutele. Toată lumea are nevoie de bani, iar femeile cu atât mai mult, deoarece acesta este un alt motiv pentru a acorda o atenție deosebită alegerii unui portofel de damă.

Cea mai familiară opțiune este un model cu o formă dreptunghiulară, simplu, care se potrivește cu ușurință într-o geantă de mână. Sunt cunoscute portofelele clutch, care sunt foarte apreciate de designerii de modă. Această versiune este de obicei furnizată cu o închidere magnetică sau un buton. Portofelele de damă și gentile de damă de cea mai bună calitate sunt fabricate de cei mai celebri designeri. Practic, orice femeie poate aprecia calitatea garantată a manoperei și poate că îți dorești și tu o selecție uriașă de modele.