- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum să câștigi între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Jobul de analist în asigurarea calității, la îndemâna tuturor

20 May, 19:27 • Bumbeneci Diana
Un analist în asigurarea calităţii câştigă între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru veniturile lunare.
Cum să câștigi între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Jobul de analist în asigurarea calității, la îndemâna tuturor

În prezent sunt tot mai multe joburi libere pentru români, însă contează și salariile. Un angajat pe poziţia de analist în asigurarea calităţii are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Jobul de analist în asigurarea calității, la mare căutare

Un analist în asigurarea calităţii este responsabil pentru efectuarea inspecţiilor pentru componentele şi materialele primite, în vederea asigurării respectării specificaţiilor, raportării neconformităţilor, precum şi pentru realizarea şi menţinerea planurilor de verificare. Ana Vișan, reprezentant BestJobs, anunță ce trebuie să facă un astfel de angajat pentru salariul său.

Ai mai putea citi: Salariul plătit cu 1.800 de euro net pe lună. Cum poți câștiga acești bani fără prea mult efort

Salariu analist în asigurarea calității
Salariu analist în asigurarea calității

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare tehnice, cunoştinţe despre metode statistice de bază, experienţă în domeniul calităţii şi lucrul cu metode şi instrumente de management al calităţii.

În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti care au cunoştinţe de limba engleza la nivel avansat. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 750 – 1.000 euro pe lună, iar cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Bucureşti şi Ilfov”, Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Jobul are și beneficii extrasalariale și bonusuri speciale. Este vorba despre ore suplimentare plătite dublu pe luna în curs, bonuri de masă, decontarea transportului şi prime de sărbători.

În acest moment, 1.111 de posturi vacante pentru poziţia de analist în asigurarea calităţii sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Bucureşti, Ilfov.

Vezi și: Inginer customer support, jobul cu un salariu de aproape 2.000 de euro pe lună. Cum poți obține aceste venituri

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult