- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dacă îți place să dormi, află că poți să fi și plătit pentru asta. Compania care te plătește cu 800 de euro pe lună pentru somn

17 Jan, 13:47 • Cornel Ghimeșan
Dacă fiecare dimineață când te trezești să mergi la muncă este cumplită și te face să te întrebi cum poți să faci bani dormind, află că există soluția. Compania aceasta te plătește cu 800 € pe lună doar ca să dormi.
Dacă îți place să dormi, află că poți să fi și plătit pentru asta. Compania care te plătește cu 800 de euro pe lună pentru somn

Compania care te plătește să…..dormi. În cazul în care considerai că nu există locuri de muncă perfect, iată că această teorie poate fi contrazisă. Emma un brand de articole pentru somn a lansat pe piață ceea ce ar putea fi considerat jobul de vis al oricărui om. Cu ocazia deschiderii biroului său din București, care este cel de al șaselea la nivel mondial, compania a postat anunțul de angajare care a făcut furori, conform Profit.ro.

Alte articole: România a devenit atractivă pentru investitorii străini. Ciucă: „Ne văd ca pe o piață performantă, profitabilă și stabilă”

Locul de muncă pe care compania îl propune se referă la testarea produselor, iar pachetul salarial oferit este de 800 de euro pe lună. Nici cerințele de angajare nu sunt greu de îndeplinit. Pentru a aplica NU este necesar să ai experiență în domeniul sănătății sau în studiul somnului, însă este obligatoriu să:

  • ai peste 18 ani,
  • să fii creativ,
  • să fii activ pe rețelele de socializare
  • nu în ultimul rând să iubești somnul.

Cu alte cuvinte compania te ar putea plăti cu 800 de euro pe lună doar pentru a…dormi.

Ce este Emma- Compania care te plătește să dormi?

Emma, este liderul global în ceea ce privește articolele pentru somn, iar acum deschide la București cel de-al șaselea birou operațional din lume. În 2021 compania înregistra o cifră de afaceri de peste 645 de milioane de euro. Pentru biroul din București, a cărui deschidere a fost anunțată recent, vor fi puse la bătaie de 20 de posturi pe diverse domenii, respectiv resurse umane, finanțe, contabilitate și operațiuni și distribuție.

Compania care te plătește să dormi
Jobul care te plătește să dormi

Compania își propune să se extindă și mai mult în România în anii următori. Deschiderea biroului de la București se înscrie în strategia companiei de extindere la nivel global, având deja o prezență în peste 30 de țări din America, Europa și Asia.

în 2013 de Dr. Dennis Schmoltzi și Manuel Mueller în Germania, compania este activă în peste 30 de țări și a avut o cifră de afaceri de 645 milioane EUR în 2021, având o creștere de 59% față de anul precedent.Produsele vândute de companie pot fi găsite atât online, cât și în marketplace-uri și în peste 3500 de magazine fizice. Emma colaborează cu peste 200 de retaileri din lume, iar cei peste 900 de membri ai echipei lucrează în Birourile din Frankfurt, Manila, Lisabona, Mexico City și Shanghai.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj pentru români: „Întregul sistem global a fost dezechilibrat prin crize suprapuse”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult