- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dacia pune la bătaie oferte de nerefuzat pentru Programul Rabla 2023. Care este cea mai mare reducere de care pot beneficia șoferii

28 Mar, 14:26 • Lupu Alexandra
Dacia nu se întrece cu gluma! Compania a anunțat ofertele spectaculoase pentru șoferii care vor să cumpere o mașină prin Programul Rabla 2023.
Dacia pune la bătaie oferte de nerefuzat pentru Programul Rabla 2023. Care este cea mai mare reducere de care pot beneficia șoferii

Vești bune pentru românii care vor să-și cumpere o mașină cu banii de la stat! Dacia a anunțat oferte irezistibile pentru ediția din acest an, iar vestea este una numai bună pentru persoanele interesate, având în vedere că prima de casare a fost mărită, așa cum relatează ziare.com.

Dacia, oferte irezistibile pentru Programul Rabla 2023

Românii primesc vești bune din toate părțile! Statul a anunțat că mărește prima de casare în ediția Rabla din acest an, iar la scurt timp după, Dacia a confirmat că pregătește oferte de nerefuzat pentru programul din 2023. Prețurile pachetelor puse la dispoziție de companie variează între 9.990 și 20.500 euro. Toate modelele producătorului vor putea fi cumpărate de către șoferi prin Programul Rabla.

Citește și: Programul Rabla 2023 aduce vești bune pentru persoanele fizice. Care sunt noutățile

Dacia a publicat pe website promoțiile de care pot beneficia șoferii interesați, prin Programul Rabla 2023 și Programul Rabla Plus 2023. Anul acesta, românii vor beneficia de 8 oferte speciale. Așa cum arată ultimele informații, cea mai mare reducere este regăsită la modelul Spring (9.990 euro), iar cea mai scumpă este pentru Jogger cu motorizare hibrid (20.500).

Costul de 9.990 euro pentru modelul Spring este cel final, după aplicarea ecobonusurilor, pentru varianta cu motorul de 45CP și echiparea Essential. Pe lista dotărilor se regăsește limitatorul de viteză, farurile de zi cu led și aerul condiționat manual. În schimb, pentru versiunea cu 65CP și echiparea Extreme, costul ajunge până la 10.990 euro, așa cum se arată în oferta prezentată de Dacia.

Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023
Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023

O altă ofertă de interes pentru români este la modelul Dacia Sandero, regăsit la 10.990 euro, cu motorizare ECO-G100, echipare Expression. Mașina este dotată cu sistem de monitorizare presiune pneuri, aer condiționat cu reglare manuală și media display. La aceeași valoare este regăsit și modelul Logan.

Mașina Dacia Jogger poate fi achiziționată la 12.990 de euro prin Programul Rabla. Autoturismul este dotat cu motorizare ECO-G100 și echipare Essential. SUV-ul Duster valorează 14.490 euro, având un propulsor ECO-G100 și echiparea Expression. Dotările includ cruise control, aer condiționat cu reglare manuală, oglinzi retrovizoare reglabile electric și media display.

Dacia Jogger cu cinci locuri atinge valoarea de 20.500 euro prin Programul Rabla. Cel mai nou model lansat de companie are cutia de viteză automată, iar pe lista dotărilor se regăsesc farurile cu tehnologie LED, cruise control, senzori acustici pentru parcarea cu spatele, media display, aer condiționat automat și frână de parcare electrică. Modelul are echipare Extreme și motorizare hibrid 140.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Succes pe piața locală din România! Primul hibrid din istoria Dacia a marcat o producție record, chiar înainte de mutarea în Maroc.