- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dedeman anunță reduceri pentru trei electronice cu rating de top. Reducerile se aplică de marți, 1 noiembrie

01 Nov, 16:25 • Gabriela Andreescu
Retailerul DYI Dedeman a publicat noi reduceri pe site-ul propriu, disponibile de marți, 1 noiembrie. Printre produsele care beneficiază de aceste reduceri, trei dispozitive electronice se impun atât prin prețul scăzut, cât și prin calitate.
Dedeman anunță reduceri pentru trei electronice cu rating de top. Reducerile se aplică de marți, 1 noiembrie

Camera de supraveghere PNI-IP930W P2P PTZ, Soneria fără fir modelul Home DBS 1501AC, și radioul AM/FM auto Akai CA015A-4108S se numără printre cele mai apreciate electronice, și acum Dedeman le are în ofertă cu preț redus.

Primul chilipir oferit de Dedeman în această perioadă a reducerilor este camera de supraveghere PNI-IP930W P2P PTZ, care filmează la calitate Full HD.

Dispozitivul costă 169 de lei, prețul fiind redus de la 185 de lei. Caracteristica cea mai interesantă a acesteia este urmărirea inteligentă a mișcării: are capacitatea de a se roti după obiectul sau persoana care se mișcă în câmpul vizual, urmărindu-l până la ieșirea din zona supravegheată. Dispozitivul include microfon și difuzor, pentru comunicare bidirecțională. Pentru ca proprietarul să afle tot ce s-a petrecut în lipsa sa în jurul casei, dispozitivul poate salva clipuri video doar atunci când detectează mișcare. Totodată, modelul include senzori IR pentru viziune nocturnă, informează go4it.ro. Camera este compatibilă cu carduri de memorie cu capacitate maximă de 64 GB. Aplicația dedicată, YI IoT, este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS.

Al doilea chilipir la reducere oferit de Dedeman este soneria fără fir, modelul Home DBS 1501AC, cu 36 de melodii.

Soneria se gasește pe rafturile virtuale dar și reale ale retailerului la prețul de numai 92 de lei.Din set fac parte două sonerii, cu rază de acțiune maximă pe teren deschis de circa 150 de metri. Volumul este reglabil în patru trepte. Atunci când cineva sună la poartă sau la ușă, pe sonerie se aprinde un indicator LED albastru. Cele două sonerii se alimentează la tensiune de 230 V. Butonul care se montează la ușă/poartă funcționează cu o baterie A23, inclusă în pachet

Și ultimul, dar nu în ultimul rând, produs la ofertă este radioul AM/FM auto Akai CA015A-4108S, cu suport RDS

Dispozitivul, care costă acum 280 de lei, are display cu diagonala de 4” și trei surse de intrare: USB, card de memorie SD/MMC și jack audio universal de 3.5 mm. Puterea de ieșire oferită este de 4 x 25 W. Dispozitivul include și conexiune Bluetooth. Interesant este faptul că display-ul poate fi folosit pentru a vedea ce filmează camera pentru marșarier. Comenzile pot fi date inclusiv prin telecomanda dedicată. Fața dispozitivului nu este detașabilă.

Citește și: Flanco anunță de Black Friday reduceri de până la 600 de lei pentru mașinile de spălat rufe! Acum e momentul să îți cumperi una!

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult