- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis, în afară de salariul din învățământ. Prima Doamnă a României primește o sumă frumușică

17 Oct, 22:44 • stefan.vlad
Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis, în afară de salariul din învățământ. Prima Doamnă a României a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar și cu cea profesională. Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de engleză la un liceu din Sibiu și activează în domeniul învățământului de multi ani.
Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis, în afară de salariul din învățământ. Prima Doamnă a României primește o sumă frumușică

Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis, în afară de salariul din învățământ. Este profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, însă, pe lângă asta, are și o altă sursă de venit.

Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis

Prima Doamnă a României câștigă lunar salariul de 3.440 de lei, ceea ce înseamnă o sumă de 41.283 anuală. Cu toate acestea, veniturile sale din închirierea proprietăților sunt mult mai mari. Klaus și Carmen Iohannis dețin șase imobile în Sibiu, de pe urma cărora încasează un venit substanțial, anul trecut, au obținut un total de 44.389 de lei din chirii, mai exact 3.700 de lei lunar, potrivit Playtech.ro.

Klaus Iohannis deține, în comun cu soția lui, cinci imobile în Sibiu: două apartamente achiziționate în 1997 și 2001 (84 mp, 253 mp) și trei case de locuit, cumpărate în 1992 și 2007 (377 mp, 76 mp și 64 mp). În urmă cu trei ani, Carmen Iohannis a mai moștenit un apartament, tot în Sibiu, în suprafață de 67 mp.

Citește și: VIDEO| Klaus Iohannis rupe tăcerea în Deltă și spune că România nu va pierde fondurile europene „Este destul de clar că nu va fi atinsă ținta de deficit de 4,4% din PIB, ci va fi depăşită”

Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis pe haine

Carmen Iohannis a fost în mod constant în centru atenției, în primul rând pentru ce este Prima Doamnă a țării și în al doilea rând, pentru că aceasta a făcut o serie de alegeri din punct de vedere vestimentar care au creat o serie de controverse.

Aceasta lucrează cu un designer pentru a-și asigura ținutele, iar acum Andreea Tincu a dezvăluit care sunt preferințele soției președintelui. Andreea Tincu colaborează cu Carmen Iohannis de opt ani.

După cum este deja știut, Prima Doamnă a României este fana hainelor mai tinerești, care au culori aprinse. Rochiile pentru care optează Carmen Iohannis au prețuri mărișoare care pot varia între 900 de lei și 4.000 de lei.