- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dinastia Voiculescu! Dana Voiculescu, fiica cea mică a magnatului Dan Voiculescu va fi lansată de tatăl ei în afaceri! Intră pe piața IFN-urilor alături de o fostă candidată la prezidențiale!

09 Nov, 10:11 • Cornel Ghimeșan
Fiica cea mică a lui Dan Voiculescu intră în afaceri la doar 23 de ani. Aceasta este acționar majoritar (99%) într-o companie care oferă credite nebancare. Aceasta a fost înființată în anul 2021 și este făcută în parteneriat cu Dominic Bruynseels, fostul director Piraeus Bank.
Dinastia Voiculescu! Dana Voiculescu, fiica cea mică a magnatului Dan Voiculescu va fi lansată de tatăl ei în afaceri! Intră pe piața IFN-urilor alături de o fostă candidată la prezidențiale!

Dana Voiculescu, fiica magnatului Dan Voiculescu, la doar 23 de ani întră în afaceri pe piața IFN-urilor. Mai Mai Credit IFN SA, furnizor de credite nebancare a fost înființat juridic în decembrie 2021 și, ulterior înregistrat în Registrul General de profil al BNR în vara acestui an. Aceștia și-au lansat oficial activitatea luna trecută, furnizând împrumuturi online persoanelor fizice.

Alte articole: Peste jumătate dintre angajatorii ruși au luat decizii radicale din cauza războiului. Angajații își iau adio de la bonusurile de sărbători

Dana Voiculescu, fiica cea mai mică (23 de ani) a omului de afaceri și politicianului Dan Voiculescu, a cărui familie deține trustul media Intact, controlează 99% din acțiunile companiei, potrivit termene.ro, restul fiind în posesia lui Dominic Bruynseels, fost CEO al BCR și First Bank. Soția acestuia a candidat în 2019 la președinție cu susținerea Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal (PPUSL), urmașul Partidului Conservator, ulterior Umanist, înființat de Dan Voiculescu. Ramona Ioana Bruynseels și-a început cariera profesională ca angajat al Direcției Juridice din MApN, a ajuns chiar și consilier al premierului Viorica Dăncilă.

Bruynseels se numără și printre administratorii Mai Mai Credit IFN SA, alături de fostul vicepreședinte și director adjunct al Piraeus Bank și First Bank Viorel Mischie și de Cătălin Vasile Pârvu, fost CEO și prim-vicepreședinte al Piraeus Bank.

″Ne-am propus să ducem experiența de aplicare pentru un credit într-o zonă familiară, solicitantul având minim de abilități necesare în cunoașterea și utilizarea smartphone-ului sau calculatorului. Atât produsul în sine, cât și aplicarea, acordarea și rambursarea sunt gândite pentru a fi intuitive și confortabile. Începem cu două produse de creditare, dintre cele mai solicitate de clienții români, și ne dorim să devenim în fiecare zi mai buni în acest domeniu, din punct de vedere al inovării, al accesibilității serviciilor cât și al experienței oferite clienților″, spune Dan Soare, CEO Mai Mai Credit.

Mai Mai Credit furnizează produse de tipul creditelor de nevoi personale, cu sume de până la 10.000 lei, rambursabil în rate fixe și egale pe termene de maximum 60 de luni, precum și o linie de credit, cu sume până la 3.000 lei și termen unic de rambursare 60 de luni, care presupune plata lunară a unui minim de 5% din suma trasă din credit, plus dobânda aferentă perioadei de folosire dintre scadențe.

Din echipa de conducere a Mai Mai Credit mai fac parte Sorin Andrei (ca director adjunct de operațiuni), fost director general la BCR Chișinău și la fintech-ul Twispay, precum și ex-managing partner la brokerul de credite Credit Accept Solutions, alături de fostul șef pe riscuri, antifraudă și conformitate al BCR Toma Pinchis (pe poziția de director adjunct pentru administrarea riscurilor).

IFN-ul, înființat cu capital de pornire de 2,5 milioane lei, dublat ulterior la 5 milioane lei, își are sediul social în Iride Business Park din Pipera, unde se află și televiziunile Antena din trustul Intact. Dana Voiculescu, mezina lui Dan Voiculescu, este acționară în total la un număr de 4 companii (din care la una indirect), toate înființate în ultimii doi ani, cu capital social însumat de peste 14 milioane lei în prezent, la 3 dintre ele fiind asociat majoritar sau unic. Ea mai are drept parteneri de afaceri membri ai familiei, ca și pe un fost director general al Companiei Naționale Poșta Română, precum și pe fiul unui fost primar de municipiu.

Cine este Dana Voiculescu?

Peste jumătate dintre angajatorii ruși au luat decizii radicale din cauza războiului. Angajații își iau adio de la bonusurile de sărbători
Peste jumătate dintre angajatorii ruși au luat decizii radicale din cauza războiului. Angajații își iau adio de la bonusurile de sărbători

Dana Voiculescu este cea mai mică dintre fiicele lui Dan Voiculescu. Adoptată de fondatorul Antenelor și de actuala soția a acestuia, Liana, pe când avea patru ani, Dana a ajuns, la 23 de ani, să se bucure la maximum de viață, postările făcute din nenumăratele vacanțe scoțând la iveală o tânără de o frumusețe răpitoare. Probabil cea mai discretă membră a familiei lui Dan Voiculescu, Dana, pare să fie, cu adevărat, pasionată de călătorii de-a lungul mapamondului. O scurtă privire pe conturile de socializare ale Danei Voiculescu seamănă cu un adevărat manual de geografie.

Citește și: Costurile enorme la care se construiesc autostrăzile în România. Un kilometru de autostradă în zona montană poate ajunge și la 28 milioane de euro

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult